Springbreak #2

Söndag 26.4: Bilarna startade kl 12.00 för att först ta oss till skelettkyrkan som ligger lite utanför Prague. När vi väl kom dit blev vi förvånade över hur liten men läskig kyrkan var. Alla dessa dödskallar... usch. Skumma halvblinda munk som gjorde detta för många hundra år sen. Men men,  Vi lämnade kyrkan vid 15.00 och började vår resa mot Krakow. Vi tog god tid på oss att ta oss dit kan man säga. Kl 23.30 var vi framme... 23.30??? hahahah det var många timmars körande. Tråkigt nog så orkade jag inte köra, då jag hade sovit hur dåligt som helst..
När vi väl var framme trodde jag att jag skulle gå lägga mig i tid, men då det var superbilligt att dricka alkohol (10 kr för shots, öl eller ett glas vin) så valde vi att såklart vara ute till kl 03....
 
Måndag 27.4: Vaknade upp till fint väder i Krakow. Vi gick på en gratis Jewish tour i stan. Men då vi mitt i allt kom på att vi hade glömt lägga i pengar för parkeringen var vi tvugna att gå tillbaka till bilarna. hahaha men efter detta (vi fick ingen böter) så gick vi till Schindlers museum! Väldigt intressant (även om jag inte har sett filmen än..). Efter detta åt vi mat på "Jewish broadway" och sedan tog vi det lugnt då vi skulle dagen efter åka till Auschwitz (vi ville visa respekt och inte åka dit med värsta bakfyllan).
 
Här kommer lite bilder från dessa dagar:
 
 
 
 
 
Krakow!!
 
Så himla awesome. Vi bodde mitt i mainsquare! :D
 
Jewish Broadway :D
 
Det sägs vara en jättegammal kyrkogård här som tillhörde judarna
 
 
Schlinders museum
 
 
 
 
 
 
Jag hoppas att ni tyckte om bilderna på Krakow! :D
 
HA det!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo