Lordi!!!

Nästan två veckor sen jag uppdaterade bloggen. Har faktiskt haft fullt upp med massa annat (och inte tagit så många bilder).

Måndag 2.3: Andra veckan med research projektet. Det går sakta men säkert framåt. Dock så är det ganska jobbigt att få ut något vettigt, men jag och min handledare kämpar vidare.

tisdag 3.3: Idag besökte vi Ljubljanas parlament. Då de denna dag hade en debatt (eller vad kallas det?) angående same sex marriage (de beslutade att det ska vara lagligt (?) att få gifta sig med samma kön, vilket är awesome). På kvällen hade gymmet jag tränar på en tävling. Alla på facebook har säkert sett min uppdatering om att jag van (300 kr matkupong till en resturang), så jag ska inte prata så mycket mer om det.

Onsdag-fredag 4-6.3: Inget mer speciellt än skola och gym dessa dagar.

lördag 7.3: På morgonen träffade jag Julia och vi gick på lördagsmarknaden här i Ljubljana. Vädret var väldigt fint så vi satt ute och drack kaffe. Efter detta träffade jag gänget och vi drack kaffe igen (njuta av solen). På kvällen såg jag LORDI live… Lite delade tankar angående detta. Konserten var underhållande, men musiken var ju inte den bästa. De kastade fejkblod på publiken, offrade en människa (detta var det fulaste jag någonsin sett), högg av huvudet på en docka (herrejesus, blir troende när jag ser att de tycker detta ser coolt ut…) och massa annat random. Efter konserten gick vi på Lordis efterfest, men det var nog den tröttaste efterfesten jag har sett. Det var gubbar och gummor på 40 år (ja, för oss unga var de gamla) och DJn som de hade DJade rockmusik… Så vi stack där ifrån.

Här har ni lite randombilder från konserten och från dagen:

 
 
 
 
 
Nu kommer bilder på Lordi
 
 
 
 
 
 
söndag 8.3: SOLEN SKINER HIMLEN ÄR BLÅ. Jadu. Vaknade upp kl 12 och kände att jag behövde göra nått då det var så fint väder (och internationella kvinnodagen, jag firade den genom att inte gå till gymmet och dricka lite mer kaffe!!), så jag gick ut och promenerade runt i en timme. Sedan träffade jag Ymke och Sarah och vi satt och chillade lite utomhus och drack kaffe. Efter detta gick jag hem och kollade på serier och tog det lugnt

måndag 9.3: Inget speciellt hände denna dag heller. Var i skolan till kl 16.30 och sen åkte jag och gymmade. Efter gymmet så träffade jag lite folk på stan. Köpte även biljett till helgens event. Vi ska åka 3 dagar till Kranjska gora (där jag åkte snowboard med Ymke) och bara festa massa och ha det askul!!

HA DET!






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo