Uppdatering

Tänkte göra en liten uppdatering på vad som har hänt de senaste dagarna!
 
Torsdag 29.1: Skola denna dag med. Lära oss Slovensk gramatik (uuuh, så himla svårt...). Finns nog inte så mycket mer att säga om vad som händer i skolan. Vi leker lekar och försöker lära som slovenska rätt så fort. Efter skolan gick jag, Ymke och Alexander igen till "student meal" stället och åt mycket mat för 1,5 euro (bara för att vi kan). Efter detta skiljde vi oss åt för jag behövde ta mig till hostelet och packa, för idag skulle jag flytta in till lägenheten jag ska bo i under min vistelse här. Dock så hade jag tid att träna, så jag gjorde tabata i hostelrummet i en timme, vilket kändes najs. Efter detta så kom hyresvärden och hjälpte mig att flytta mina saker till lägenheten och jag flyttade in! Dock så hade jag inte tid att dekorera för jag skulle iväg till Sarahs hostel och laga mat. Vi lagade biff med pasta och grönsakssås! :D Denna dag tog slut rätt så fort då vi alla var trötta. 
 
Fredag 30.1: Ja, ni fattar trenden, skola denna dag igen. Vi fick leka med ballonger för att lära oss färgerna på Slovenska (det kändes som om att vi var barn igen!!). Efter skolan gick jag och köpte lite saker till mitt rum och valde sedan att laga cevapcici, så jag smsade Amina om vad jag skulle ha till (bröd, hackad lök och jag valde att ha creme fraiche till). Sen efter detta hade jag lite tid att chilla (kolla på serie och träna igen) så det kändes skönt att kunna ta det lugnt nu när man har hittat någonstans att bo!
 
Jag tänkte visa lite bilder på lägenheten: 
Common room (litet och mysigt)
 
Kök
 
Badrum
Badrum
 
Ena halvan av mitt rum
 
Andra delen av rummet (stort, ja, men nackdelen är att det är så himla kallt i rummet :P )
 
Sett utifrån.
 
På kvällen valde vi att gå till ett ställe som heter Metelkova, ett mer undergroundställe som inte spelar typisk housmusik. Det såg väldigt trashigt ut, men det var faktiskt kul att vara där, dock så var det ett utomhusställe så det var väldigt kallt. Tyvärr så hade jag inte kameran med mig, men jag tänkte gå dit någon dag och ta kort på hela stället så att ni kan få se! 
 
Lördag 31.1: Idag ska vi shoppa på BTC center (ska dit NU!!) och sedan får vi se vad som händer ikväll (lär nog uppdatera imorgon). 
 
Ha det!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo