Snowboard med Ymke

Fredag 13.2: Denna dag åkte jag och Ymke med buss till Kranjska Gora. Det är Sloveniens största skidort, där högsta punkt (för skidåkning) är 1300 m. När vi väl var framme checkade vi in på hotellet vi skulle bo på. Väldigt mysigt ställe, dock så behövde vi gå med våra brädor i 15 min för att kunna ta oss till backen (detta var det mest utmanande under vår vistelse där). När vi väl kom fram kom en snubbe fram till oss och sålde sin och sin frus liftkort till mig och Ymke. Vi tänkte att detta var ett bra köp, men när vi väl sen skulle åka blev vi stoppade. Vi slösade alltså 10 euro på ett enda åk. Hahaha, man får väl ta och lära sig "the hard way" att det lönar sig att betala mer. Vi skrattade åt denna situation och sa att det trots allt är fredag den 13e. Otur helt enkelt. Vi köpte sedan liftkort för 2 timmar och gick sedan hem och tog det lugnt och sparade energin för morgondagen. 
 
Lördag 14.2 (alla hjärtans dag): Vi åkte från kl 9-16. Vi testade på alla backar som fanns (även den högsta, den hamnade i en annan by bortanför Kranjska gora, vilket gjorde att det tog ett tag att ta sig tillbaka), vilket vi kanske ångrade lite. Vi ville åka ner för den högsta, men insåg halvvägs att det var lite för brant för oss (man såg inte vad som fanns nedanför, det var stup efter stup efter stup), så vi skrattade ännu en gång och åkte vidare till en annan backe, som var blå. Det var bara småbarn och föräldrar som åkte där. Så när vi väl insåg hur pinsamt det var att hon och jag var dem enda som faktiskt ville åka fort, gick vi tillbaka till den "vanliga" backen. Vi åkte vidare tills liftarna stängdes. Då de har kvällsåkning valde vi att gå tillbaka runt sjutiden och vi åkte i 1 timme (det var väldigt mysigt, men vi var helt slitna från förmiddagens åkning). Påvägen till hotellet fanns det en liten bäck och eftersom att jag var sugen på att testa om vattnet smakade gott, så då valde vi att gå ner och smaka. Vattnet smakade hur gott som helst. Så efter att våra snowboards boots blev allt för blöta bestämde vi oss för att ta oss tillbaka till hotellet. 
 
Söndag 15.2: Jadu, vaknar upp och mår skit. Denna dag klarade min kropp inte av att vara pigg längre. Den hade gett upp. Jag snorade och hade ont i halsen och ont i hela kroppen (efter gårdagens intensiva åkning), men jag ville ändå åka. Först försökte vi se om vi kunde få tillbaka våra pengar (det gick ju självklart inte), men då vi inte fick det valde vi att åka lite ändå. Snön var så blaskig så det gick inte att få upp någon hög fart. Alltså, i oturen hade vi tur nog att snön sög så mycket så det var okej att åka hem tidigare. 
 
Måndag 16.2: Idag har jag bara varit hemma förutom när jag hämtade bilen vi har hyrt för morgondagens äventyr. Jag, Ymke och Camiel ska åka till Venice Carnival!!! :D 15 åriga Samone skriker av lycka!!! MASSA bilder lär nog dyka upp i helgen (vi ska åka till Maribor, Sloveniens näst största stad på torsdag), så tagga på!
 
HA DE!!!!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo