Shopping

Fortsättning Lördag 31.1: När jag, Sara och Judith väl kom fram till BTC center så blev vi helt chockade över hur stort stället var. För er som bor i Uppsala: Boländerna (totala boländerna) gånger 2 eller 3 nästan. GIGANTISK. Så vi spenderade här ett par timmar. Vi gick runt för att kolla in olika butikerna (fanns flera köpcenter i detta område) men hittade inget speciellt. Sen gick vi till en djuraffär och träffade på dessa små sötingar:
 
Titta på dem :D
 
Judith kollar in dem små söta fluffiga kaninerna.
 
Efter att vi hade gosat med djuren åt vi mat och sen fortsatte vår äventyr i shoppingvärlden. Vi hittade ett center som hade Bershka, Zara och C&A så vi alla blev lite crazy! Jag hittade ett par tofflor på C&A, ett par skor på Bershka och ett par svarta jeans på Zara (spendera pengar: Check!). Efter dett skiljde vi oss åt. 
 
På kvällen ville vi hitta ett nytt ställe att gå till och det blev denna resturang:
 
Hur bra mat som helst, måste komma tillbaka hit <3
 
Till vänster ser ni typisk Bosninsk öl (enligt resturangen) och till höger har ni min nya favorit, en Slovensk öl!
 
Självklart valde vi att inte gå hem efter detta så då började vi letandet efter en skön pub (som alla andra kvällar hittills :P ). Vi hittade ett ställe som låg precis bredvid kattpuben vi besökte första dagen. Den var en mer "finare" kattpub :P
 
Ser ni katten bredvid skylten bakon baren? ;)
 
David visade sina Youtube-dj skills ;)
 
Efter att ha besökt denna pub skiljde allas åt. Då jag inte var riktigt sugen på att dra hem valde jag att ta lite bilder (Ljubljana by night...). Här har ni resultatet.
 
Ljubljana slottet :D 
 
Main building University of Ljubljana (var lättare att skriva det där på engelska...)
 
Självklart var jag också tvungen att ta en bild på centrala Ljubljana! :D
 
Hoppas att ni gillar bilderna. Imorgon kommer jag ladda upp bilderna jag lyckades ta på Ljubljana city tour som vi gick på idag (sorry for the delay...) 
 
HA DET!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo