Inte så mycket bilder har tagits denna vecka

Måndag 9.2: Då jag dagen innan råkade gå till gymmet när det var stängt valde jag att återvända denna dag igen. Jag fick testa på ett pass som heter Power (lite TMI känsla över det hela). Innan dess var det iaf skola och sen chill hemma. Efter att ha kört passet (vilket faktiskt var väldigt tufft) ville jag inte åka hem så jag träffade Ida på ett café där de på måndagar lär ut folkdans. Vi fick lära oss Irländs, rumänsk och fransk folkdans. Det enda jag tänkte på var (förutom att det var superduperkul) var att jag inte ville svettas då jag precis hade duschat på gymmet. Men då dans är kul gick det inte att unvika att svettas lite. 
 
Tisdag 10.2: Då jag fick en härligt feeling efter gymmet igår, valde jag att åka till gymmet direkt efter att jag hade ätit mat och fixat lite med papper till dumma CSN. Jag körde Olles kettelbell pass (asgo känsla, saknar ekeby-gänget). Efter gymmet skulle vi fira att Ymke skulle bli 20 år. Vi testade ett ställe som bara serverade hästkött. Vi alla tog hästkött hamburgare och konsistensen var det enda som var skumt. Den var väldigt gummiaktigt, så vi lär nog inte gå tillbaka dit igen. Då själva resturange bara var gjord utav glasväggar var det iskallt att sitta där, så vi skyndade oss iväg till kattbaren (stammisar!!). Där satt vi tills klockan blev 00. Vi gav Ymke i present lite bilder på oss och en äppelkaka (som inte var så himla god, enligt mig). Då vi skulle upp tidigt för att gå till skolan skiljde vi oss åt strax efter tolvslaget. 
 
Onsdag 11.2: Då jag började känna mig lite sjuk valde jag att göra ingenting. Jag sov i 2 timmar och köpte present till vår Slovensklärare (merci choklad, blommor och ett kort). Det var skönt att faktiskt få vila ut lite. 
 
Torsdag 12.2: Idag hade vi Slovensktest. Jag fick betyg B, vilket jag tyckte dög gott och väl. Vi gav Petra presenten och hon blev väldigt glad. Hon hade inte förväntat sig att få present, men vi kände att hon förtjänade lite uppmärksamhet, då hon har varit så snäll mot oss. Efter skolan åt vi mat i en mexicansk resturang. Mums mums säger jag bara. Mätta och belåtna gick jag och Ymke till Maxi för att handla matvaror till helgens event. Efter det gick jag till gymmet och sedan dess har jag suttit hemma och chillat. Imorgon ska jag åka snowboard hela helgen så jag lär nog uppdatera när jag har kommit hem. 
 
Ha det! 





martin

<3

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo