Usch på Farmakologikursen

Vad tänkte de med när de som är kursansvariga ordnade upplägget vi hade på Farmakologikursen?
Jag kan börja med att berätta om att själva innehållet i kursen har varit väldigt intressant och lärorikt, men upplägget, labbhandledare och vissa föreläsare har bara varit BAJS.
 
Jag är riktigt irriterad på denna smygrasism som pågår på BMC! Varför ska folk med utländskt namn få denna påhopp vi fick i våran klass? Det var jag och några till som kände oss kränkta när vi fick tillbaka våra labbrapporter. Språkverkstaden verkade okej tills jag läste på hemsidan att det är för personer som har svenska som andraspråk kan gå dit och få hjälp med svenskan! Gissa vilka som fick denna kommentar? Jo, vi med utländskt efternamn. Bara för att jag inte heter Andersson behöver jag inte få en sådan kommentar.
 
Min fråga är, varför informerade de inte oss om Språkverkstaden innan kursen började? Då hade vi inte behövt stöta på dessa kommentarer i labbrapporten. Jag visste inte om att Språkverkstaden fanns förens jag såg kommentaren i min labbrapport. Det jag stör mig mest på är att bara vi med utländskt efternamn fick kommentaren. Det tyckte jag var onödigt. Det spelar ingen roll om hen hade formulerat sin kommentar på ett bra sätt, hen hade inte behövt skriva sina onödiga kommentarer. Hen hade godkänt mig på min labbrapport ("Snubblande nära att bli godkänd men du har en del språkproblem på viktiga bitar") men valde ändå två veckor senare att ge mig rest, utan att meddela mig innan det gjordes. VEM GÖR SÅ? Seriöst, har hen ingen vett i skallen? Jag är väl bara mänsklig.
 
Sen fanns det en föreläsare om varken hade engagemang eller intresse om att undervisa oss. Vilken idiot låter en sådan person föreläsa? Hen sa en kommentar om att Civilingenjörer inte kan något, apotekare kan inte räkna och tyckte att vi alla borde hoppa av och läsa programmering. Kom igen, behövde hen vara så nervärderande? Ingen pedagogik, ingen struktur, INGET. Vi slösade en hel vecka på att gå på onödiga föreläsningar. 
 
Jag och en till i klassen ska träffa kursansvarig på torsdag och ska bajsa på hen om allt. Vi i klassen brainstormade om vad vi tyckte var bra och dåligt med denna kurs och hoppas på att få se en förändring. Annars känns det förgäves att vi ens kommer dyka upp. Dock så har jag talat med K-sektionens studierådsorförande och han har pratat med programmansvarig och programmansvarig var inte alls glad att få höra detta. 
 
Jag hoppas att det blir någon förändring i framtiden, för detta känns inte rätt. Vi är här för att lära oss, inte bli nervärderade. 
 




Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo