Spa och relax

Denna dag har sett ut såhär:

Morgon: Vi vaknade runt kl 09, duschade och gjorde oss iordning. Sedan gick vi ner till hörnet på denna byggnad och åt vår frukost! Ator capuccino kostade INGET! Åt lite godsaker och njöt av att det var så gott. Eftersom vi bor så nåra kafeét så gick vi och borstade tänderna och sedsn begav vi oss på äventyr!

Förmiddag: Vi hade lite sevärdigheter inplanerade för dagen men allt gick inte som vi ville! Först skulle vi till Dohány Street Synagogue men den var stängd eftersom att det är annandag påsk idag. Sedan gick vi till St. stephen's basilica och som tur var så var den öppen! Shit va ståtlig och vacker kyrkan var! Gigantisk och väldigt vacker! Jag och Martin gick in och lyckades tajma med en gudtjänst så vi valde att gå upp i tornet i kyrkan och kolla på utsikten! Min lilla Martin är självklart höjdrädd, men han var modig nog som tog sig upp dit! Utsikten var väldigt fin! Man kunde se hela stan och alla ställen vi hade varit på och skulle till!
Nästa planerade event var att besöka parlamentet som är ett måste för alla turisten, men även där hade vi otur! Det var stängt så vi har planerat att gå dit imorgon! Vi valde att gå vidare till Margret Island vilket är en ö i stora floden som delar Budapest i två delar. Väl framme där såg vi att man kunde hyra en typ dubbelcyckel/cyckelvagn i en halvtimme. Vi bestämde oss att 45 kr för 30 minuter är INGET, så vi satte oss och cycklade runt där på ön! Jättemysigt!
Nästa inplanerade event var att besöka shoppingcentret WestEnd som har ca 400 affärer och när vi väl var där såg vi att alla affärer, förutom resturangerna var stängda! Så vi gav upp och sa att det fick bli morgondagen event!

Mat: Vi åt på någon turkisk gatuställe, vilket var vääldigt gott och mättande!

Eftermiddag: Eftersom att allt var stängt bestämde vi oss att gå på Thermalbad och bara chilla. Vi beställde 30 minuters massage för knappt 150 kr och sedan fick vi bada hur mycket vi ville! Det kan jag säga behövdes!

Kväll: Vi var hungriga så vi hittade någon pub som serverade ungersk mat ocj de hade någon turisterbjudande så vi fick förrätt, huvudrägt och efterrätt + en halvliter öl för 100 kr! Aaaah det var så goott!!

Nu sitter vi här på hotellet och har köpt cider och massa godis så nu ska vi bli feta!

God natt på er alla trogna läsare! Jag skriver imorgon igen! :)






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo