Äntligen!!!

Äntligen bor jag och Martin själva! Det har varit en jobbig period men nu är det över!

Jag trodde att alla problem skulle vara borta när vi kom hem ifrån Budapest men självklart så var det inte så. Hur kan en flytt ta mer än 3 dagar? Det var massa avtryck av smutsiga skor i hela lägenheten, det var jättesmutsigt överallt och det var bara hemskt att komma hem.

Först när vi kom hem fick vi vänta på att hon skulle komma hem och städa och bara det tog sin tid. Vi hade planerat att fixa lägenheten direkt när vi kom hem.
Sen när personen väl hade lämnat nycklarna och stuckit då problemen uppstod. Innan resan hade vi planerat att vi skulle gå igenom vad som är vems så att det inte skulle uppstå ett problem sen med att man tar någon annan grejer. Men det var hon inte villig att göra.
När jag väl kom hem igår insåg jag att hon hade tagit min stekpanna (vi hade likadana, men den som lämnades kvar var mer söndrig), papperskorgen som jag så snällt hade ställt i badrummet hade hon också tagit, vilket är jättelöjligt för hon vet att hon bara hade med sig en papperskorg till lägenheten, men flyttar ut med två. Är man dum eller är man efterbliven om man inte kommer ihåg vad man äger för något.

Vad spelar det för roll vad allt kostar och så, men jag känner att rätt ska vara rätt. Varför var hon inte villig att samarbeta i början så att detta inte skulle ske? Varför väljer man att ta något som tillhör någon annan? Hur lågt kan man sjunka?

Min respekt för denna person försvann för längesen. Att ha dubbelmoral är något jag inte tål. Jag strävar varje dag att inte vara en sådan person. Om man påstår att man är duktig och proper som henne, känner jag att man ska vara det all time. Säger du en sak förväntar jag mig att du gör det. Kan du inte stå för det du säger, då kan man likaväl bara hålla käften.

Jag tror jag inte har varit så arg som jag var igår men som tur är så har jag en underbar pojkvän och en förstående moder så jag lugnade ner mig väldigt rejält igår.

Jag blir bara så ledsen när detta sker. Mitt problem i det hela är varför människor ska vara såhär? Varför ska man utsätta sina medmänniskor för dessa problem. Jag kan stå för att jag faktiskt försöker vara en god medmänniska, inte genom att tänka gott om andra utan att faktiskt försöka göra något bra!

Nu sitter jag påväg hem till Jönköping och ska vara där denna helg! Mamma ska flytta till en lägenhet så jag ska nu, 2,5 år senare officiellt flytta hemifrån! Hahaha lite sent men det har varit skönt att ha ett hem att åka till när man har ledigt och så. Inte för att jag inte kommer känna mig som hemma i mammas nya lägenhet, men det kommer inte vara densamma när man inte har ett eget rum ;)






Anonym

Hej,
Jag hade meddelat i förväg att jag skulle flytta senast på torsdagen. Då jag hade skola 8-16 hade jag ingen möjlighet att hämta ut nycklarna tidigare då det är stängt efter den tiden. Jag sa att jag skulle flytta på torsdagen och det gjorde jag, dessutom städade jag efter mig.

Angående papperskorgarna så har det inte uppstått något fel. Vi hade likadana. Kolla under diskbänken så ska du se att er papperskorg står där som är exakt som den jag tog med mig tillbaka. Därmed flyttade jag in med två papperskorgar och ut med ett lika stort antal. När det kommer till stekpannan är vi oense av vems det är, men oavsett vad hade jag inte tagit någon annans grejer och har inget som helst behov av att göra det.

Har svårt att tänka mig att jag skulle beskriva mig själv med adjektiven proper och duktig. Det är du som har skapat den bilden av mig och då du ansåg att jag avvek från denna har du tyckt att jag har agerat med dubbelmoral.

Det är svårt för mig att se problem i saker och ting om jag inte blir upplyst om dem. Jag kan inte läsa dina tankar och det har varit svårt att tolka dina känslor. Allt går att resonera kring och komma fram till en slutsats som båda parter är nöjda med.

Jag anser inte att du försöker vara en god medmänniska. En god medmänniska hade inte agerat så kallt som du har gjort, en god medmänniska hade varit mer accepterande av andra människors olikheter och velat resonera fram en lösning istället för att leta efter problem . Tänk hur mycket ilska du hade kunnat spara dig själv ifall du hade pratat istället och då hade vi kunnat lösa problemen. Du gör livet svårare genom att skapa problem från icke-problem (göra en höna av en fjäder). Att tänka positivt och se en lösning i allt istället för ett problem gör vardagen enklare och din relation med andra (med)människor vackrare.

/Din varken dumma eller efterblivna före detta rumskamrat

Martin

Hur kan du säga "Allt går att resonera kring och komma fram till en slutsats som båda parter är nöjda med" när det är precis det du inte vill göra? Du tog vissa saker som inte var dina och vägrar att inse det. Det var därför vi planerat att dela upp allt innan för att detta inte skulle ske men det ville du inte. Tekniskt sett är det du som skapar problem av icke-problem. Angående papperskorgen så tog du fel papperskorg (den med lock i badrummet) och andra grejer. Hursom helst spelar det ingen roll nu, ha det fint

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo