RAGE!

Jag fattar verkligen inte att det existerar människor som är villiga att skada andra både fysiskt och psykiskt. Jag tänker tilldela detta inlägg till en viss bitterfitta jag har stört mig på väldigt länge nu. Vet du vem du är hoppas jag att du dör en brutal och plågsam död, för såhär gör man inte mot någon annan, vän som fiende.

Jag tänker förklara vad jag tycker angående ordet hat. Att hata någon är ett väldigt starkt ord som man säkert mer än hälften av alla gången man använder ordet inte menar det. Jag känner att om man nu vill hata någon så kan man ta och göra det för sig själv. Antingen gillar du personer/människor eller så låter du de få vara. Att hata någon är inget man behöver göra offentligt.

Min situation just nu gäller en jobbig tjej i klassen. Hon tro sig kunna allt och veta allt (Ja hon är en hemsk bessevisser och jag tål inte sånt). Jag förstår att om man har lite sociala problem, som jag seriöst tror att den där människan har så har man svårt för kommunikation, men att vara fittig, det är en annan grej.

Jag tänker inte fortsätta inlägget för det kan orsaka problem, men jag vill att alla ska veta att jag är riktigt jävla upprörd just nu.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo