Rage!

Nu tänker jag faktiskt lätta på mitt hjärta. I den situationen jag befinner mig i just nu, känner jag att jag inte har någonstans att gå. Jag känner mig väldigt vilsen och väldigt nere. Jag kunde inte hålla mig idag i skolan. Tårarna bara rann ner. Men! Det är vid sådant tillfälle man verkligen uppskattar sina vänner som man har. Det är vid sådana tillfällen man inser hur mkt de egentligen betyder för en. Jag kände mig så nere, så de bestämde sig för att ta en shoppingtur med mig på stan. Vilket fick mig att börja le igen! Jag tröstköpte lite smycken, vilket fick mig att le ännumer. Sen när jag skulle köpa ett par solglasögon insåg jag att jag inte hade pengar på kontot. MEN imorgon kommer pengarna så då kommer jag köpa dem! :D
Jag behövde även massa kramar idag, vilket jag fick utav några mediateampersoner som Per, Egil och Johan.  Underbara kramare måste jag säga. Sen fick jag stora kramar utav Granny, Birdie och Hamstie, vilket oxå behövdes.
Kul att jag inte klagar så mkt. Egentligen ligger det massa grejer under ytan, men vet inte riktigt vem jag ska prata med. Har ju Birdie och Hamsti, och även mina bitches, men det känns fortfarande som om jag tjatar. Men men, Jag ska dra till mötet snart så jag lär nog muntras upp utav mina män! :)
Här har ni det jag har köpt idag:
Det står rockstar på mitt halsband. Lite bögit, men det passar mig.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo