Blyga människor...

Blyga människor är något jag verkligen inte tål har jag insett med åren. Hur svårt kan det vara att öppna upp sig och dela med sig av sin inreglädje, likaväl som sina inre smärtor? Är det verkligen så svårt att berätta?
Jag stör mig även på när folk inte vågar bjuda på sig själva. Come on! Det finns fan inget att skämmas över..
Sen har ju allt detta med självförtroende att göra. Jag tycker verkligen synd om blyga människor som inte kan bjuda på sig själv eller dela med sig av saker och ting.
Det känns som om jag ger för mycket till min omgivning, men får bara en tiondel tillbaka. Tror att det är anledningen till att jag gillar att umgås med folk. Om jag inte får en dos utav Ebba, Emma och Nadira humor så går jag en heldag och känner mig ensam.

Där har vi det. Jag har kommit på varför jag känner mig ensam. Jag umgås för lite med Ebba, Emma och Nadira :)

Detta kanske är ett tråkigt inlägg och nåra kanske kommer ta illa upp, men jag lättar bara på mitt hjärta. Tycker att fler borde göra det och sluta gå runt med saker som tynger en.

Pease out bitches. Ikväll blir det sthlm time för mig. Ska bli naaajs. :)




Missförstådd

Även om jag sitter med alla mina vänner, eller om jag sitter själv, brukar jag känna mig ensam. Det är fortfarande något som fattas i mig. Jag stör mig på att jag alltid ska känna så. Inget emo med det alls. Det är bara något som fattas. Typ ett hål i mig som inte fylls, vad jag än gör åt saken. Ibland vill jag bara ligga i min säng och göra ingenting, men sen inser man att man inte har tid för det egentligen. Det är alltid något att göra, så egentid är inget jag har råd med.
Jag tyckte att denna låt passade bra till hur jag brukar känna mig:



Laboration

Underbart när man får sluta lite tidigare. Jag hann hem och handla! Ska ta och måla lite på min teckning nu! :)



Glad

Som ett svar till mitt inlägg imorse så säger jag bara att jag har mått jättebra om jag går runt och tänker på glada tankar...
Så idag har jag faktiskt vart glad, vilket är underbart! :D



Ebba <3

Jag stör mig på att jag ska göra mig själv sur i onödan! I vissa fall behöver jag verkligen inte! Jag borde bara vara glad istället!

Tack underbara Ebba för pratstunden igår och att du hjälpte mig att byta strängarna på min fiol! Det ska bli massa fiolspelande nu :)
Kom ihåg att du är Awesome <3





Min svenska

Jag brukar alltid läsa igenom saker och ting jag skriver till folk och inser alltid att min svenska inte är den bästa. Eller den funkar ju, ni fattar ju vad jag menar, men just dessa små gramatiska felen, felatavning, fel böjning av vissa ord och fel ord vid fel tillfälle. Jag tycker att det är lite pinsamt, för jag är ändå född här i Sverige.

Men men, ville bara att ni skulle veta att jag inte har så lätt för språk :)

Här har ni en Bild på mig med Martins glasögon!




Smal

Jag har blivit smalare! Det kanske inte märks jättemkt för jag har fortfarande min mage kvar, men den har blivit mindre!!! Jag tog på mig ett par shorts jag hade i somras. Jag fick på mig dem utAn problem och de satt jättesnyggt på!
Sååå Min dag har iaf börjat bra nu! Vi får se vad som står på schemat för mig. Det kanske blir en awesomedag idag! :)




Konstigt

Vad jag än gör kommer det att kännas lite konstigt. Jag sitter här och läser saker min syster skriver på internet och allt påminner mig om att han egentligen är en bra människa, men att jag har förlorat allt genom att inte finnas där. Allt känns lite konstigt. 
Jag är inte ledsen längre, nej nej. Men det finns fortfarnde lite bubblande känslos i magen.
Det behöver inte bara vara om det, det gäller allt annat oxå. Det finns alltid så mycket att grubbla på. Det tar aldrig slut.
Fast vid trevliga stunder funkar det ändå. Då tar grubblandet en liten paus ifrån vardagen och sätter sig och dricker kaffe.
Lite kaffe kanske hade varit trevligt. Men sen kom jag på att klockan är lite för mycket för en kopp kaffe.
Detta var ett konstigt inlägg, men jag är konstig och det är jag stolt över.
Peack out bitches <3



Awesome-helg

Denna helg var helt jävla fukkin awesome, precis som alla andra när Martin är här! :) He makes me so happy! :D
I fredags fick jag en nalle utav honom. Han gav mig den bara för att jag har gett honom min Cleo (katten jag virkade i vintras).
Här har ni Brownie! Är han inte söt? :D
Jag lovar att jag ska ta väl hand om Brownie! :D
Nu måste jag iväg och laga mat! Ska börja med att vara nyttig igen! :D
Beach 2012, here I Come ( I think...)



Vackert

Det kan fan inte bli vackrare! Jocke, you look sexy!




Håret ryker

Allt spårar på middagen! Jockes hår ryker. Detta är en förebild!




Lugnat ner mig

Nu är dagen mot sitt slut och jag börjar inse mer och mer varför man har sanna vänner. Jag vill att alla ni som stod ut med mig idag ska förstå att jag har uppskattat det så jävla mycket. Ni alla betyder så mkt<3
Ja, som rubriken säger; jag har lugnat ner mig nu! Vilket är jättebra egentligen! :)
Ni kommer slippa mitt ragedamp i framtiden! :) Inte så kul för er att läsa! :)



Rage!

Nu tänker jag faktiskt lätta på mitt hjärta. I den situationen jag befinner mig i just nu, känner jag att jag inte har någonstans att gå. Jag känner mig väldigt vilsen och väldigt nere. Jag kunde inte hålla mig idag i skolan. Tårarna bara rann ner. Men! Det är vid sådant tillfälle man verkligen uppskattar sina vänner som man har. Det är vid sådana tillfällen man inser hur mkt de egentligen betyder för en. Jag kände mig så nere, så de bestämde sig för att ta en shoppingtur med mig på stan. Vilket fick mig att börja le igen! Jag tröstköpte lite smycken, vilket fick mig att le ännumer. Sen när jag skulle köpa ett par solglasögon insåg jag att jag inte hade pengar på kontot. MEN imorgon kommer pengarna så då kommer jag köpa dem! :D
Jag behövde även massa kramar idag, vilket jag fick utav några mediateampersoner som Per, Egil och Johan.  Underbara kramare måste jag säga. Sen fick jag stora kramar utav Granny, Birdie och Hamstie, vilket oxå behövdes.
Kul att jag inte klagar så mkt. Egentligen ligger det massa grejer under ytan, men vet inte riktigt vem jag ska prata med. Har ju Birdie och Hamsti, och även mina bitches, men det känns fortfarande som om jag tjatar. Men men, Jag ska dra till mötet snart så jag lär nog muntras upp utav mina män! :)
Här har ni det jag har köpt idag:
Det står rockstar på mitt halsband. Lite bögit, men det passar mig.



Gästbloggare: Mr Duck

Hejsan Samones kära läsare. Jag heter Action Duck och jag har fått äran att få gästblogga hos Samone.
Hon bad mig att skriva lite om mig själv som en person. Jag är inte så stor i stolek, men jag har ett stort hjärta. Jag gillar att klä mig i gröna kläder, men till grunden är jag gul. Jag har även en leverfläck i ansiktet, men det tror jag inte är något som syns.
På min fritid gillar jag att ha lite Action i min vardag, så jag simmar gärna runt i sjön efter lite äventyr. Vad jag anser vara äventyr brukar oftas vara att fånga saker på film. Om ni inte har märkt av mig innan så kommer ni säkert göra det nu. Jag springer runt och filmar folk när de har det som roligast.
Samone bad mig även att berätta en rolig händelse som har hänt mig. Jag satt och funderade lite på vad som egentligen är kul, men sen kom jag på att bryta min vänstra vinge är ett trevligt minne.
Som den sanne Action jag är tänker jag avsluta detta inlägg med:
3..2..1.. ACTION
Här har ni en snajsig bild på hur snygg jag är i min gröna tröja:
Och ja, jag vet att jag gör duck-face, men jag kan inte ro för det. Man ser så snygg ut på bild om man gör det.



Ny piercing

Här om dan kom det ett paket med nya piercingar som jag och Martin hade beställt. Jag blev glad! :)
Idag har jag i en utav de nya och det är därför jag gör ett nytt inlägg, för att visa hur sexig jag är med den.
Det syns inte så mkt, men de som träffar mig idag lär nog få se den bättre! :)
Nu ska jag äta frukost och sen bege mig till skolan. Det var underbart med lite sovmorgon idag! :)
Puss



Samone says:

"Jag känner mig snygg när jag tittar på henne..."

Jag är så jävla elak idag. Ragedampar på alla som är lite störiga. Mahaha om inte nån mördas idag ser jag det som ett mirakel!

Jag längtar ännumer till fredag!!


Nu tänker jag lägga upp en bild på mig och Martin! Ni måste se hur snygga vi är!:

 




HSMHÄD

Vi äger era mammor. Titta vad vi har skapat:



Team Awesome

Jag och mitt team sitter här och har TB hemma hos Henrik. Vi försöker att komma på personliga texter som ska vara med i recceboken, men vi spårar för mycket så nu sitter vi på youtube och kollar på disneyklipp.

Jag saknar dock min framtida man, men jag klarar nog mig tills på fredag! :)




Dålig på att uppdatera

Jag har precis kommit hem ifrån Sthlm. Jag hade det roligt, mysigt, mongoit, flummit, trevligt och bara helt allmänt awesome! :D
Så det är därför jag inte har uppdaterat min blogg på ett tag. :)



Sthlm

Påväg till sthlm då! Ska bli kul att få träffa Mamma, Emma och Martin :) kommer bli awesome! :)




Läser ni ens vad jag skriver? ;)

Det är alltid lika kul att kolla på statistiken och se hur många det är som egentligen är intresserade utav att jag ens lägger upp nya inlägg på min blogg. Just nu, just idag ser jag att bara 1 person har kikat in på min blogg. Vet du vem du är får du en MENTALHUG från mig. Att du ens orkar klicka dig in på min blogg. Läsa antar jag att du inte gör, för vem vill läsa om vad jag har för mig på dagarna? ;)
Idag är det sista dagen som gäller. DÖ NU LEVA SEN.
Imorgon har jag tenta och sen efter det ska jag åka till Sthlm. Vilket kommer bli awesome!
Jag kommer att få träffa min käraste moder, min underbaraste vän Emma och den mysigaste Martin. It can't get any better!
Nu borde jag göra iordning mig så att jag kan ta mig bort till skolan och plugga.
So long!



Fira att mekaniken är över

Jag, Malin, Oscar och Amina är på Thai Village och äter sushi/wookbuffé!




Träning

Idag satt jag, Oscar, Amina och Malin i skolan och pluggade det sista till mekaniktentan. Imorgon gäller det. Det ska gå (Ta i trä). Man behöver bara 9/15 poäng på A-delen för att få en 3a på tentan, men vi får se.
Efter att vi gav upp, åkte jag till friskis och tränade ett styrkamedelpass. Vilket var UNDERBART. Min huvudvärk bara försvann där efter matchen, jag blev gladare och mer pigg. Borde fan träna hela tiden, även fast än att jag har tentaperiod. :D
Men efter tentorna, dåfan, då ska jag träna. (Kanske inte på onsdag till lördag, men efter det så!)
Här har ni en happyface-bild på mig med min Hacke. Fast saknar dock min framtida man :(



Hur ser du ut när du pluggar?

Såhär:




Malin says:

"Fan va vi är cp i huvudet..."




Granny says:

"Jag håller på att bli galen så jag kommer snart börja rulla köttbullar utav mitt bajs på badrumsgolvet..."

"Om man steker dem så blir dem SKITbra"




Dö nu leva sen!!

Rubriken säger allt, bitches. På onsdag kommer jag bli den vanliga Samone. :) wiho




Hacke <3

No matter what, you'll always be there for me! That's why I love you!



Tenta 1/3

Idag har jag tenta i beräkningsvetenskap 2, vilket jag hoppas på kommer gå bra (TA I TRÄ). Sen efter det ska vi alla hem till Frida och kolla på film och andas ut över att en av tre är avklarad. Vilken film vi ska se är inte bestämt än, men det kommer ändå bli bra.
Like a lady



Sorry for partyrocking

På onsdag efter sista tentan ska vi alla tjejer i klassen äta mat på Thai Village (sushibuffé) och bara njuta av att alla tentor är över. Sedan när vi är mätta ska vi besöka herr System och köpa varsin flaska ren jävla sprit och börja dricka redan kl 15.
"Supa bort allt man har lärt sig..."
Det kommer att bli episkt. :D



Mys

Idag lämnade Martin mig, men han kommer tillbaka på fredag! Längtar redan nu!
Jag kom nyss hem ifrån skolan (9-22, ja jag vet) så ska jag städa, diska och lägga mig i tid, för imorgon är det samma race!
Snart är det jobbiga över och då kommer Samone vara lite mer aktiv här på... på... på.. bloggen. Usch va de låter fult. Aja.
Det är under tentaperioder en student börjar fundera på om man kanske ska ta å begå kollektivt självmord, skjuta sig själv, ge upp hoppet om livet och börja jobba som städerska, osv. Sen kommer man på att efter dessa hemska år, så kommer man tjäna väldigt mkt cash, SÅ VARFÖR KLAGA? :D
HAHA
Eftersom att jag älskar bilder så får ni en bild på mig. Ser ni vilken tröja jag hade på mig idag? :D



HEEEEEJ

Hej! Jag är med Martin just nu. Vi har det awesome (hoppas jag iaf hihi) Jag har på mig hans tröja, så fuck you alla ni som vill ha den. JAG HAR DEN PÅ MIG NU! :D
hihihii
ser ni mitt smile? ;)



Tack Nadin<3

Bästa designen ever! Fick detta som födelsedagspresent utav Nadin, men jag vill ändå bjuda henne på fika!

SamoneGoesPink förever!

Jag ville bara tacka Nadin och även visa er vilken bild jag har som bakgrundsbild på mobilen! I love u guys <3




Tjohej!

Ny design av mig (Nadin Zarif) hoppas ni samtycker!
Samone, du vet hur du kontaktar mig om du vill ha något fixat på bloggen eller liknande, minsta fel du hittar så skicka iväg ett sms så fixar jag det! :)
och ni andra kan titta in här om ni också är sugna på en design eller liknande!
photoshopar, fotar och designar :)
SAMONE, GLÖM INTE ATT BYTA LÖSENORD SEN!...just sayin.
Puss!