Söndag

Just nu ligger jag i min one piece som jag har fått utav min bror med ansiktsmask på bara för att chilla ännumer innan jag ska lägga mig.
Denna helg har varit helt jävla fukkin awesome. Martin var ju här. Vi hade det jätteroligt och jättemysigt. Synd bara att tiden går så fort när man har det så kul. Vi kollade på massa filmer och på tv, åt god mat och så besökte vi även Ebba och Philip, vilket var jättemysigt. Fast vi kollade på väldigt konstiga filmer. The human centipede 2 och elephant. Haha
Jaa, så nu ligger jag ensam här och förbereder mig mentalt inför att börja plugga till mina tentor typ redan imorgon, vilket jag inte ser fram emot alls. Men vad ska man göra?
Jag vill jättegärna lägga upp en bild på hur sexig jag är i min ansiktsmask, men den kom jag på att jag inte vill att folk ska få mardrömmar i flera veckor, så här kommer en lite äldre bild. Hoppas att det duger ändå!
Vi säger att jag härmar min underbara lillasyster. Ja menar, kolla vilken bild hon har tagit på sig själv med min dator:
Fast hon är fan snygg den jäveln så det är ok ändå.
Saknar dig sofia <3
Men nu ska jag tvätta bort masken och sen försvinna iväg till mitt drömland.
Puss





MonsterMuffins

Hihi saknar dai me<3

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo