Ångest

Klockan är 00.49 och jag sitter och tittar på min brors profilbilder och inser en sak.
Vad har hänt egentligen? Det känns som om jag och min bror har vuxit ifrån varandra. När hände detta? Varför hände detta? Kan jag ändra på det?
Jag inser nu mer och mer att jag verkligen saknar den gamla relationen jag och Sam hade. Inte för att den var bäst, men det känns varje dag som om att den var bättre då. Var jag så dum mot honom när jag gick egenom puberteten så att han vägrar förlåta mig? Eller är det bara en fas han har, då han hellre spenderar tid med sina vänner? Eller är det bara jag som tänker för mycket och inser inte hur bra vi egentligen har det? Eller säger han sanningen, att han har svårt för att visa broderlig kärlek till mig?
Ju mer jag tänker på detta desto mer ledsen blir jag. Saknar han mig lika mycket som jag gör? Uppskattar han mig lika mycket som jag uppskattar honom? Alla dessa frågor känns så dumma när jag säger dem högt. Och det värsta är att jag inte riktigt kan ställa dessa frågor till honom, för varje gång jag försöker så blir allting fel.
Jag tror att allting är bara dåliga tankar som går runt i mitt huvud. Jag slösar för mkt onödig energi på att tänka på detta när det egentligen är bra. Jag har bara inte insett detta.

För att visa att jag älskar min bror så får han vara med på dagens bild. Dock är den gammal, men det är ändå min bror ♥

Puss ♥





Sofia.L

tack så du tänker inte på mig men du tänker på Sam hallå jag är faktist din lillasyrra HALLÅ!!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo