R.I.P Stampe

Idag var jag och min familj om en väldigt jobbig grej. Vi behövde avlida Stampe för han hade fått en tumör i ansiktet.

Förra veckan (när sofia kom hem till mig på besök) så sa Sofia att stampe hade en klump i ansiktet som såg ut som en böld. Jag pratade med mamma och hon antog att det även kunde vara en tumör.

När jag i fredags kom till jönköping bestämde jag mig för att känna på knölen och den kändes som en böld. Så jag antog att tömma den var ett alternativ för att stampe skulle få vara kvar med oss ett par månader till. Men mamma bad sin vän kom hit och titta på den och efter flera försök fick vi inte ut någon vätska så vi antog att det var en tumör. Så jag fick samla mod och ringa till djursjukhuset och be om att få en tid så de kunde avlida honom.

Igårnatt kunde jag inte ens sova bara vid tanken av att Stampe skulle dö idag. Usch. När vi väl åkte till sjuksjukhuset så skedde allt så fort. Han fick först en lugnande spruta så han skulle bli trött och sen fick han en liten överdos av sömnmedel.

Jag tror inte jag har gråtit såhär mycket någonsin. Stampe var och är fortfarande som en lillebror till mig.
Han blev 8,5 år gammal, så hans tid vad inne. Jag var bara inte redo på att det skulle ske nu. Jag hade tur som fick vara med honom in i sista stunden.

Jag kommer alltid älska dig stampe. Du är det bästa husdjuret man någonsin kunde få ha. R.I.P <3

 

 
 
Lite minnesbilder på stampe. Hade inte fler på denna dator.
 
 
 
 
 



Byxor

Jag har aldrig sytt byxor innan och detta är resultatet!




Halsband av korkvialer

Denna vecka har min lillasyster varit på besök hos mig! Jag är ju en sådan person som älskar pyssel och idag kom min lön så jag och Sofia handlade lite glitter, vialer och annat tillbehör och tillverkade dessa:

 

Denna gjorde jag! Det ska vara fairy dust! Ser ni den lilla fjärilen? :D
 
Unicorn tears. Sofias påhitt! :)
 
Make a wish! Små söta stjärnor i denna lilla flaska! :)
 
Det var roligt att pyssla med detta! :D Imorgon ska jag sy mig en klänning! :)
 
 
 
 
 
 

 




Rastlös

God natt kära dagbok.
Idag vill jag skriva om att jag alltid är rastlös så fort jag har ledig tid. T.ex. I morse, då skulle jag börja jobba kl 14.30 men jag var så rastlös så jag bestämde mig för att dansa i vardagsrummet. Sen när det gick allt för dåligt så bestämde jag mig för att gå ut och springa. Kl 12.... Såklart så orkade jag inte så mycket så jag kom tillbaka och fick ångest och valde att styrketräna istället. Sen när jag var klar så hade jag inget att göra så jag valde att gå och lägga mig efter att jag ätit lunch och duschat.
Senare på jobbet så var det så mycket dötid så istället för att diska all disk i diskmaskinen, valde jag frivilligt att diska allt för hand!
Just nu sitter jag uppe för jag kan inte sova. Men jag känner att ögonlocken börjar bli tunga nu så det kanske är dags att lägga sig?
Martin ligger redan och sover. Stackarn måste upp kl 05.30 varje dag denna vecka för han börjar jobba så tidigt! Men pengar är bra att ha så vi ska inte gnälla!
Nu ska jag sova! Natti natti!




God Morgon!

Denna morgon ser dock inte så god ut. It's raining outside.
Fast det borde vara motivation nog för att plugga lite innan morgondagens komplettering. Men vad gör jag istället, jo jag tvättar...



Sommarlov

Snart har jag "sommarlov" vilket egentligen inte är ett sommarlov, för hade tänkt jobba hela sommaren och få ihop lite cash!
 
Just nu sitter jag och pluggar på komplettering av omtenta i fysikalisk kemi, så vi får hoppas på att jag får bocka av fler hp! :)
Dock så failade jag polymeromtentan, men den tar jag sen! 
 
Jag har inte uppdaterat på länge, men det kan bero på att jag har gått i skolan och jobbat samtidigt sen maj. Så jag har haft fullt upp.
Men nu när jag har lite mer tid tänkte jag uppdatera lite mer!
 
Ciao så länge <3