Blä

Människan som jag störde mig på här om dagen satt meS oss på lunchen idag. Det var förvånandesvärt att hon tog fingret ur röven å valde att sitta med oss än att sitta själv som ett äckligt freak. Aja det var lite konstigt men som vanligt så brydde jag mig inte.
Jag valde att vara mogen att lägga tjafset vi hade på hyllan. Det är hennes problem om hon väljer att totalignorera mig. Jag förlorar ändå inte så mkt på det. Bara lite energi när jag ragear men det är lugnt. Det behöver jag göra.

Så ännu en gång om du vet vem du är. Väx upp. Du är inte 5 år längre.

Pease out bitches. Nu ska jag försöka lyssna på föreläsningen :P




Helg med mamma

Lördags kväll dök min mamma upp i Uppsala och vi spenderade två härliga dagar tillsammans. Vi åt först på Texas long horn och satt och snackade skit. Sedan efter kanske 2 timmar bestämde vi oss för att kanske börja dra oss hemåt. Jag envisades om att hon skulle ta bussen och jag skulle cykla hem, men hon ville gå. Så på ca en timme tog vi oss hem till floggan.
Sen på kvällen drack vi vin med Martin och kollade på Happy Feet 2. En väldigt söt film! :D

Sen idag bestämde vi oss för att dra till sthlm så vi åkte iväg med tåget och börja shoppa lite julklappar. Väldigt kul. Sen när vi hade hittat lite fina presenter blev vi hungriga, så vi checkade in på PIZZA HUT. Synd bara att de inte var nån buffé grej. Hade ätit mig fet annars. Aja det blev en god kycklingpizza. Sen så satte vi oss på ett café och drack lite kaffe innan jag skulle åka hem.

Nu sitter jag hemma och chillar och tänker på dagarna som har gott. Trevligt var det!


Hahahahaha om någon orkar läsa allt det där kommer jag bli chockad. Vem orkar läsa vad jag och min mamma har gjort? Alla har säkert intressanta historier att berätta.
Aja det är detta denna blogg är till för! Ointressanta inlägg om vad jag och min kära moder har gjort.

Ha det bäst så ska vi se när nästa inlägg blir till.

Puss puss <3



RAGE!

Jag fattar verkligen inte att det existerar människor som är villiga att skada andra både fysiskt och psykiskt. Jag tänker tilldela detta inlägg till en viss bitterfitta jag har stört mig på väldigt länge nu. Vet du vem du är hoppas jag att du dör en brutal och plågsam död, för såhär gör man inte mot någon annan, vän som fiende.

Jag tänker förklara vad jag tycker angående ordet hat. Att hata någon är ett väldigt starkt ord som man säkert mer än hälften av alla gången man använder ordet inte menar det. Jag känner att om man nu vill hata någon så kan man ta och göra det för sig själv. Antingen gillar du personer/människor eller så låter du de få vara. Att hata någon är inget man behöver göra offentligt.

Min situation just nu gäller en jobbig tjej i klassen. Hon tro sig kunna allt och veta allt (Ja hon är en hemsk bessevisser och jag tål inte sånt). Jag förstår att om man har lite sociala problem, som jag seriöst tror att den där människan har så har man svårt för kommunikation, men att vara fittig, det är en annan grej.

Jag tänker inte fortsätta inlägget för det kan orsaka problem, men jag vill att alla ska veta att jag är riktigt jävla upprörd just nu.



Pandapple

Jag håller på att virka en liten panda! Det ska bli kul att få se resultatet sen! :D

Här har ni huvudet:



Klippa film

Idag är en chilldag och jag lär nog behöva klippa massa film. Har även rest på en labbrapport som vi fick ut för en månad sen som jag måste fixa. Och jag hade tänkt att försöka plugga idag.
Filmen håller på att bli till, men lite strul har stötts på på vägen, som förhoppningsvis ska lösas, men som inte är så kul. Vi Faradare ska kämpa vidare. FÖR RECCENS SKULL!




Dejt

Idag ska jag på en dejt med Martin! Vi ska laga tacos hemma, gå och kika på "ljus på uppsala"-grejen och dricka vin! Det kommer bli mysigt. Dock så måste jag plugga massa innan :(

<3



Min födelsedag

I onsdags fyllde jag äntligen 21. Nu får jag dricka lagligt i USA. Hahaha
Jag vet faktiskt inte vad syftet med detta inlägg är, men det har aldrig funnits något riktigt syfte med mina inlägg.

Jag var i jönköping i helgen och blev firad utav min familj! Jag hade såklart med mig min Martin och han tyckte det var riktigt kul där. Vi åkte och tittade på utsikten från Huskvarna, utsikten från statsparken, sandbankerna, jätten utav trä och så bjöd min mamma oss på hederlig KEBABPIZZA MED RIKTIG KEBABSÅS. Martin älskade pizzan! Fast vem skulle inte göra det.
Vi tittade även på film med våran gamla VHS. Det var verkligen nostalgikänsla.
I present fick jag en symaskin, en tavla, lite pengar OCH en trollstav! THE ELDERWAND. Äckta vara! Fatta att jag var glad! Min bror hade köpt den till mig.
Min present från Martin var biljetter till MINDLESS SELF INDULGENCE SPELNINGEN som ägde rum i fryshuset i stockholm så i tisdags åkte vi dit och såg dem live. Det var nog bland det bästa jag har gjort på väldigt länge. Jag fick krama om alla i bandet och alla sa grattis till mig och jag fick även lite pussar på kinden (YEEEEEEEY).Och bara för att jag kan så ska jag ladda upp lite mongobilder på mig och bandet! :D

 

Här har ni mongolyckliga mig med Steve
 
Jimmy var nog väldigt packad, BUT WHO CARES!
 
Katty!
 
Hon hånglade seriöst upp den där blonda bruden i bakgrunden. Alkisar....
 
Aja, summering av allt. Att fylla 21 var inte så dumt iaf! :D