Farad-TV

Igår hade jag polymerkemitentan som givk åt HELVETE.. Så som tröst gick jag iväg med Emma och tränade! Det var jättehärligt! Har träningsverk idag och det känns skönt!
De är en sista tenta kvar, som vi har på torsdag innan allt med mediateamet verkligen börjar. Nu på lördag ska vi upp kl 3.30 för att vara på plats 4.30 och böeja filma kl 05! Det kommer bli väldigt intressant att få se. Jag är ju Action så jag har hand om allt som sker ute i fält! Ska bli spännande!

Jag kan nämna att jag tycker Martin är bättre än bäst! <3 så ni vet!

Här har ni en bild på en av våra tröjor!




Sofia

Min lillasyster är fan vacker. Hon skickar randomly en bild på henne där hon precis har plockat ögonbrynen. Och jag dog lite. Hon är fan skitfin :D

Här har ni bilden:




ヾ(@⌒ー⌒@)ノ

Idag kommer Martin komma hit! Vi ska se Dark Shadows på bio :D ska bli fett jävla awesome :DD




Världsbäst

Igår satt jag och var less på livet, samtidigt som man försökte plugga.
Jag hade turen nog att vara inne på Facebook samtidigt som Martin. Mitt i allt skit bad jag om lite kärlek och han bad mig vänta.
Sen fick jag en länk med denna bild:
"Min kikare"
"Jag ser dig ända här ifrån:)"
Jag blev helt till mig när jag fick detta. Kunde inte sluta le. Jag har fan världens bästa pojkvän <3
Puss på att du är helt jävla AWESOME och MIN <3



BLÄÄ

Tentaperioden är här nu, så nu sitter man och försöker att plugga på allt. Men ändå fattar man inget.
Ångesten kryper upp på en och man känner att man borde skärpa till sig när det gäller allt. Jag blir jättekonstig när det är tentaperiod :(



Tentor

Jag har redan nu börjat storplugga inför mina tentor. Jag ser verkligen fram emot när allt detta är över. Sen ska vi filma introfilmen med mediateamet. Då ska jag samtidigt plugga till en omtenta som är den 8 juni. Så efter den 8 juni kan jag börja leva igen.
Jag vill ännu en gång säga att jag gillar Martin jättemycket. När han skulle åka hem idag blev jag jätteledsen. Sitter här och snyftar för mig själv och önskar att han kunde vara här hela tiden. Men sådan lyx får man visst inte! :)
Så bara för att jag är sad-face atm får ni en glad bild på mig. Mihi



Videochatta

Hanna råkade trycka på videochattknappen när vi chattade. Så jag installerade skiten och nu har vi suttit å snackat ett bra tag! :D Fan va awesome de e å snacka me dig Hanni <3



(T ^ T)

Denna dag är en seg dag. Sitter här i skolan och somnar snart. Det hemska är att jag inte kommer här ifrån förens kl 21....




(^з^)-☆

Jag undrar om rubriken funkar!




En idé

Jag vill verkligen raka av allt mitt hår! Ha typ 12-18 mm hår över hela huvudet. Åh. Varför vill ingen att ja ska göra de? Får jag minst 3 bekräftelser av att det är okej att göra det, så gör jag fan det!!!!




Man med stora bröst

Det finns en mörk hemlighet om mig. Jag är egentligen inte en kvinna. Jag är tyvärr en man med stora bröst. Jag har tagit anabola och brösten är det misslyckade resultatet.

Skämt å sido! Farad-TV (mitt mediateam) stod nu utanför 4000-korridoren på ångström och delade ut lappar angående våran röstaudition vi har imorgon. Röstauditionen går ut på att folk kan komma till pollax 2244 och läsa upp några rader för oss. Vi ska sedan avgöra vem som har den vackraste stämman för att kunna vara berättarröst för introfilmen 2012. Det ska bli intressant att få se vilka som kommer att dyka upp! :)




:s

Tentorna börjar närma sig och oron börjar stiga. Jag känner att det kommer gå sådär. Mitt i allt detta har man labbrapporter man även måste skriva! Ååh inte så kul alls.... :( sen att man går från 8-17 varje dag gör inte saken bättre..
Men det är bara att bita ihop! Även denna tentaperiod ska väl gå?




Världens bästa Martin <3

Martin har sen ett tag tillbaka teasat mig angående en present jag skulle få. Det gick några veckor och han vägrade att berätta för mig vad han hade förberett. Jag kunde visst heller inte gissa fram rätt svar. Jag ställde många frågor och försökte lura ut ur honom vad det skulle kunna vara. Pärlplattor var helt fel, även att han hade målat en tavla eller nått liknande som hade med färger att göra.
Sen i lördags kväll så plockar han fram ett paket och ger mig dessa:
Två helt magiska speldosor. JAG SOM ÄLSKAR SPELDOSOR. Det är dock inte det som är det bästa, utan det bästa är att melodin de spelar är helt åååh, ännumer magiskt. Harry Potter melodin och Davy Jones speldosa.
Detta fick mig att börja gråta. Jag har alltid önskat mig Davy Jones speldosa och jag får den OCH en speldosa med harry potter.
Det finns verkligen inte ord för hur glad jag är. MARTIN DU ÄR FAN BÄST <3 kom ihåg det.
Jag gillar dig mer och mer för varje dag.
Puss på att du är bäst och MIN.
<3



Underhållning

Jag Helen och Oscar underhöll oss lite innan maten!




Hänga med Oscar

Jag och Oscar labbade tillsammans idag och vi blev färdiga väldigt tidigt, så nu sitter vi och chillar på en soffa. Awesome indeed. Oscar spelar spel medan jag sitter och bloggar och läser lite anteckningar. Fuck yeah