Iphone-appen

Tyvärr så strular iPhone-appen ännu en gång. Innan kunde jag inte ladda upp inlägg med bilder, men nu när jag väl kan göra det, tillåter den inte er stackars läsare att kommentera mina awesomeinlägg! Så jag får helt enkelt försöka ladda upp genom datorn lite oftare IGEN, tills de har fixat appen. För den är väldigt användbar.
Just nu har jag precis kommit hem ifrån ett Zumba-pass på Uppsala Danscenter. Jag var där med Amina och fyfan, har aldrig svettats så mycket på länge. Dock kan det bero på att det inte var någon luft alls inne i själva salen, men fortfarande värt det!!! Ja, veckan fortsätter och i morgon ska vi testa på DANCEHALL! Det är verkligen något jag ser fram emot. Jag ska äga sönder alla med mina shake-moves. Hahah.
Jadu, äta mat kanske?
Bara för att jag inte har någon bild ifrån Zumban eller nått annat som denna inlägg innehåller kan ni få lite bilder på my one and only Joseph <3 (Ja, jag är typ kär i alla kändisar, ok?)



Jävla skitapp

Sorry om ni inte kan kommentera på mina awesomeinlägg men denna app Suger fan dase igen. En. Stor. Hästdase......




Gammelmormor

Min gammelmormor är en vampyr. Det är därför hon är så blek. Hon glittrar iaf inte i solen.....




Pizza

Glömde ladda upp bild igår på resultatet av pizzan :D




Söndag

Jadu. En helt vanlig chillsöndag. Är med Erika just nu. Ska sen va med Ebba.
Jag och Erika ska baka pizza just nu och sen blir det att titta på film samtidigt som vi äter den. Woho!

Denna bild är en bild på en text på en vägg som jag ser varje gång jag cyklar hem. Jag blev glad när jag läste den första gången:)
Sluta jiddra börja trolla!




Chuck

Jag blev jättesugen att börja titta på Chuck ifrån början, så just nu sitter jag och tittar på avsnitt 2. Igår så hade jag inte lust att göra så mycket så jag och Eva (en tjej i min korridor ifrån Holland) lagade mat tillsammans, chillade och kollade på första avsnittet utav Chuck. Sen anslöt sig Malin och Julia till oss senare och då kollade vi på filmen The Adjustment Bureau. Jag hade hyrt den gratis ifrån Hemmakväll så vi såg den med hemmabion jag har här! Jag var vaken till kl 3 igår så jag är lite seg idag, men det gör aldrig nått! :D



Leker cool på labbet

Jadu. Just nu är jag den tuffaste i vår lanbgrupp för jag får hänga med Ryssen #1 och Malin, vilket känns AWESOME.

Här har ni en bild på dem!




Att vakna på morgonen

ÅH! Varför ska jag alltid ligga och vända på mig från kl 6 till väckarklockan ringer? Jag säger till mig själv hela tiden att jag ska göra mitt bästa efter att jag går på toa på morgonen, vilket inte är kul alls. För sen går jag en gång i timmen tills jag ska vakna.
Sen typ en halvtimme innan jag ska vakna brukar jag somna om riktigt bra, men sen väcks jag ju utav min dumma väckarklocka så jag är alltid trött när jag vaknar. Detta händer varje dag. Inte kul alls.
Jag försöker med att lägga mig lite tidigare för varje kväll, som typ igår gick jag och ja mig kl 23 men jag låg vaken till kl 01!!!! :(
Aja. Äta frukost och packa till skolan är det som ska hända nu inom en halvtimme so i should go.
Ska försöka att uppdatera ännu oftare så att folk har nått att läsa! ;)
BYE! :D



Duck face gone wrong...

Jadu, jag och Malin ligger på mitt golv och njuter av att vi har gjort fysikallabbrapporten. Vilket känns bra, meeeeen. Vi har en labbrapport på den labben vi har imorgon. FUCK MY LIFE, som Malin oftast brukar säga.
Jadu, såhär glada är vi när vi gör labbrapporten. Eller inte. HAHA
Malin is trying to do the duck face but she's doing it wrong. Haha. Speciellt jag...



Really?

Haha älskar denna app. Den har sällan varit snäll mot mig. Titta vad jag fick nyss...




Varför sover jag så dåligt?

Jadu. Varför vet jag inte. Jag lägger mig för det första försent och sen ligger jag och vänder mig mitt i natten och även två timmar innan väckarklockan ringer! Men men onsdag idag då...

Jadu. Beräkningsvetenskap är det enda som vi har på schemat. Usch fy å blä. Men jaa. Det ska bli kul. Ska köpa mina träningstights från stadium och sen ska jag och Malin ut och springa idag! Ska bli kul. Och sen ikväll ska jag och några från korridoren till nån nation. Får se vad det blir, måste lägga mig tidigare!

Här har ni en bild på min Klaus. MUMS!




Lite bättre

Jag vet inte vad det är men på nått väldigt konstigt sätt känns allt mkt bättre. Eller jo jag vet varför. Den där jävla PMSen dödar mig några dagar i månaden. INTE KUL!

Fast så länge jag mår bättre senare så är det ok att jag är lite tjurig en gång per månad. Hihi.

Atm sitter jag på fysikalkemiföreläsningen (jag vet jag borde koncentrera mig men hahahahahaha jadu..) och senare idag ska jag tvätta och städa (SOM EN RIKTIG HEMMAFRU) och sen fixa labbrapport och kolla på HP del 2 med Erika och Malin om hon vill.

Yeah, långt inlägg men det är nog lungt! I hope!

Ni får en bild på två av mina fyra ugglehalsband!




OMG

Tog mig friheten att faktiskt ladda ner twilight (första filmen) bara för att se hur Justin Chon ser ut och hur hans "acting skills" är men jag råkade fastna lite i hur komisk filmen är, precis så som Frida sa. Den är underhållande på ett dåligt men roligt sätt. Jag tycker synd om alla som valt att vara med i denna film. Seriöst, Robert ser mesig, töntig och ful ut i filmen. Hans acting skills suger ännumer i dessa filmer.
Jag skulle kunna skriva flera A4or med vad jag tycker är dåligt med filmerna, men det orkar jag inte med. Här har ni någon som håller med om att Harry Potter är mkt bättre på alla sätt än twilight!



Min ödla

Här har ni min ödla jag målade här om dan! :) väldigt nöjd



KLAUS ÄR SÅ SNYGG!

Jag vet inte vad det är, men Klaus ifrån The Vampire Diaries är typ världens snyggaste MAN! Alltså karaktären och även han som spelar honom (Joseph Morgan).
Att han kan vara arg och ilsken samtidigt som han är lungt är nog det jag gillar. Impulsiv, ond och en redig BAD BOY (MAN) hahah. Det är säkert därför jag är lite smått förtjust i honom. Man förväntar sig ett mer impulsivt och spontant liv om man var ihop med en sån som han. Och även att han är en utav the original vampires :D mihihihihi



BLÄ

Där kom det igen. Den där jobbiga känslan som får mig att känna mig dålig. Jag vet inte riktigt varför men jag tror att det har allmänt med Uppsala att göra. Mer än det är jag inte villig att skriva här. Har pratat med Ebba om det och kommer säkerligen prata med henne om det igen.
Men men, nu är det fredag och jag vill typ lata mig och göra inget. Ska skippa träningen idag och träna på söndag ist! :)
Wiho



Usch fy å blä

Jag är jättetrött! Slutar kl 17 idag och vill redan hem å sova. Just nu önskar jag att jag kunde teleportera mig hem och sova 10 timmar till. Men neeeeej. Skola till kl 17...




Iphoneappen!

De har uppdaterat iphoneappen så nu kan man ladda upp inlägg med bilder! Samone goes happyface :D

Denna bild är ifrån appen iPredict! Gillade va den gav för resultat här om dan ^^




Skola

Sitter i skolan och har föreläsning. Beräkningavetenskap 2. Ser inte fram emot denna kurs :(




Tatuering

Jag har äntligen gjort den. DEN BÄSTA TATUERINGEN EVER! :D



Skola

Imorgon börjar den hemska terminen. Men, det kommer att gå bra om man har bra vänner som jag har. Idag tränade jag och Ebba på friskis inne i stan. Lite tjuvstart, för jag hade tänkt att vila hela dagen. Men varför inte börja tidigare med träningen. Imorgon efter skolan ska jag och Malin ut och springa. Yeah I said it. JAG ska ut och springa. Även jag själv kan inte fatta det XD. Jag som knappt klarar av 3 km ska till sommaren klara av 1 mil. Wish me good luck. Det behövs.
Nu ska jag stänga av datorn och tv och läsa Harry Potter och Halvblodsprinsen innan jag ska lägga mig. Och som tur är så har vi sovmorgon imorgon till kl 13.15 så jag ska vakna tidigare och tvätta massa kläder. Hihi. Me so good.
Puss puss och godnatt till er alla som orkar läsa mitt babbel! :)



Hemma hos Ebba med Emma

We have a good time! :D nu har vi vart på Red Room och sen gick vi till ica för att köpa GÖDIIIS! So film here we cöm!
Vi har alltid kul, hur mongo vi alla tre än må vara! That's why I love you guys! :D <3



Hemma i Uppsala

Åh! Nu är jag i uppsala med emma, sofia och pappa! Here is a sexy pic of us när vi tittar på film! :D



Blogg

Min kompis Malin eriksson är nu igång med sin blogg. Vår plan är att ta över världen med våra bloggar. Check her out.
www.malinmarianne.se



Min uggla

Ugglan som jag virkade hade inget namn tills nu. Min syster döpte henne till Nagini! Vi satt och kollade på HP part 2 och när Voldemort sa "Nagini come..." så sa hon: "Döp ugglan till Nagini.
So it's done. I have my own Cleo and Nagini <3
Är inte vi söta? ^^



Lite hp gif

Jag och min syster sitter och tittar på Harry Potter tatueringar som folk har lagt upp på google. Sen kom vi in på en sida med lite gif-bilder med folk ifrån HP. Anledningen till att vi kollade på sådana bilder är för att jag ska tatuera in deathly hallows märket! :D
Här har ni några utav de gif-bilder ja gillade! Enjoy!
och så tillslut en liten gif ja hade liggandes på datorn:



Spegel

Spegel, spegel, på väggen där, säg mig vem som vackrast i landet är...
Så ska det stå på bilden, men om man tar kort med macbokken så blir allt spegelvänt :@ grr.
Hoppas att bilden duger ändå!



vänner!

Nu har min kissekatt (som heter Cleo) fått sig en ugglekompis. Vad tycker ni att hon ska heta?



Katt=klar!

:D



Katt

Jag har blivit beroende utav att virka å sticka eller hålla på med nått över huvud taget. Jag gjorde ett pannband till mig och mamma (bild kommer sen). Nu håller jag på att virka en katt :D den kommer bli jättesöt :D



Vad jag har gjort hittills och lite till

Jag tänker spamma lite bilder! Tvingar min syster att hjälpa mig på vissa bilder.
Här har ni pälplattorna som fixades idag:
Min halsduk som är klar:
Jag gör duck-face bara för att härma min syster. Hihi
Min Harry Potterhalsduk som jag köpte genom Roligaprylar.se
Min parfym, känner ni lukten? ;):
Min HP-mugg jag fick i julklapp av bästa EMMA ROMAN <3:
Våra värdelösa glasögon gjorda utav pärlplattor:
Hlsband jag köpte i Hitlerland!
Nu börjar jag bli oseriös. Här är några nallar!:
Här är jag och min syster med våra masker ifrån venedig och min fjäderpenna! :D
OCH DEN SEXIGA TRÖJAN JAG HAR PÅ MIG:

HOPPAS att ni klarade av att se alla flumbilder jag och min syster tog! :D Nu ska vi och vår bror titta på film! :D BYE



Halsduk!

Kan ju visa hur långt jag har kommit med den! :) Jättekul att sitta och sticka och kolla på Legend of the seeker! Jag är snart på season 2 vilket känns gött! :D



KLAR! :D

NU ÄR JAG KLAR! :D
Jag har även klippt mig! :D



Snart!

Snart är ja klar! Lite justering på kedjan som är kvar. Tar 5 minuter, men ja är påväg till Sara nu! Min lillebror kör så duktigt så jag får skjuts hem till henne!

Men sen ikväll så ska det sista fixas och då kommer en bild på resultatet med blusen! Och halsuken stickas på! En bit kvar dock :) men mysig blir den! :)
Så eftersom att den inte är färdig njuter jag av min Gryffindorhalsduk :) hihi.




Knappar! :)




Lite strul!

Lite strul med kjolen! Har gjort en lite för liten underkjol så jag måste sy till en bit, men det syns inte eftersom att det är en underkjol! Och även att maskinen strular! Men jag kämpar på! :D



Min kjol

Nu har jag kommit halvvägs!
Framsida:
Baksida:
Det som återstår är att sy innerkjolen, sy ihop hela kjolen och sy dit dragkedjan. Och även dekorationsknapparna, vilket kommer göras förhand :S
Men den lär nog vara klar till ikväll! :D
Då får jag mer tid till min halsduk som jag stickar. Måste köpa mer garn :( garnet var inte billigt heller! Men det är äkta ull och det blir en fin  halsduk! :D



Ny serie

Serier jag följer är:
  • One Piece
  • Fairy Tail
  • The Vampire Diaries
Inte så många men de underhåller mig tillräckligt ändå. Fast nyligen så blev jag sugen på att börja kolla på Legend Of The Seeker! Första anledningen var för att Richard (huvudpersonen) är väldigt snygg, men sen även att den är lite mer sagan om ringen akitg och jag älskar fantasy!
Här har ni en bild på huvudkaraktärerna i serien



Sy kjol!

I förregår köpte jag marinblått tyg och guldiga knappar som jag ska använda till för att sy en kjol till en söt blus jag köpte i tyskland.
Kjolen jag ska sy ser typ ut såhär:
Tyget jag fick tag på var detta (Kameran är inte så bra så man ser inte så bra färgen, men det ska vara samma färg som blusens band runt kragen):
Eftersom att detta tyg var lite för genomskinligt så köpte jag tyg till en underkjol. Även för att den ska sitta bättre!
Sen som dekoration ska jag ha dessa knappar:

Jag ska försöka hålla mig så uppdaterad som möjligt över hur det går, men det ska nog gå bra! :)