Mat mat mat

Idag är det den 29 feb och det sägs då att det är bara denna dag kvinnor får fria till sina män. Vi sitter och snackar pm ringar och att det är männen som ska fria, så ja bra underhållning när jag sitter och äter! :) hihi

Här har ni en sexig bild på Malin! :D




Happyface

Jag ler fortfarande efter gårdagens lyckade event! Jag har typ kramat alla jag har sett i skolan bara för att jag har varit så himla glad. Ni får säga att jag är lite gay (Amina, that one is for you ;) ), men man kan ju inte ro för sig!
Jag vill visa er min "nya" klocka! :D
Erkänn snygg? :D Det tycker jag iaf! :)

Ja nu måste jag äta upp min mat och börja plugga snart! Haha det ska bli kul att få se hur mkt jag klarar av. Vill typ sova! :D
Men men, Puss puss på er <3



Stockholm

Idag var jag i Stockholm. Jag hade det jättemysigt och jättekul!! :) Samone is very very very happy! :) That's all I have to say! :)



Dammiddag

Jag fick inte så många bilder från dammidagen, men ville bara säga att det var så jävla fakkin awesome igår!!
Sen ist för att dra till en nation köpte jg och Granny massa chips och choklad. Vi satte oss och drack massa när vi kom hem och spelade HARRY POTTERSPEL :D jag var glad!

Sen så tröttnade vi för vi höll på att somna, så tv:n sattes på (bakifrån ;) ) och Jerry Springer var på tv så vi underhöll oss ett bra tag med svordommar och massa slagsmål!

Här har ni en bild på mig å granny i hissen upp till henne och även på granny när vi spelade spel! Kan säga att ingen utav oss är nykter på bilderna....




Converse

Jag fick låna dessa skor av Amina för dammiddagen som jag ska gå på ikväll !!!




Trött

Jag vaknar upp varje dag och bara önskar att jag kunde gå och lägga mig igen. Vet verkligen inte varför orken i mig har försvunnit. NU NÄR MAN BEHÖVER DET SOM MEST.
Tentaperioderna börjar ju snart och jag har 3 fukkin tentor på schemat. Men neeeeeej man sitter här i sin one piece och gör verkligen ingenting!
Jag ser fram emot imornkväll för då är det DAMMIDDAG! FUCK YEAH BITCHES.
Jag ska ha på mig min kjol som jag sydde under jullovet. Kommer bli awesome! :D
Mediateamet har fått reda på temat nu så nu kommer det episka skapandet att börja!
Ne nu ska jag ta tag i livet och sova.
Bye bye bitches!
Snackar med Amina om allt, vilket känns jätteskönt. Amina, I LOVE U <3



Fuck yeah bitches

Jag och min gammelmormor äger era rövar. Och om ni inte kan kommentera detta inlägg är för att ni inte är lika coola som oss.




Söndag

Just nu ligger jag i min one piece som jag har fått utav min bror med ansiktsmask på bara för att chilla ännumer innan jag ska lägga mig.
Denna helg har varit helt jävla fukkin awesome. Martin var ju här. Vi hade det jätteroligt och jättemysigt. Synd bara att tiden går så fort när man har det så kul. Vi kollade på massa filmer och på tv, åt god mat och så besökte vi även Ebba och Philip, vilket var jättemysigt. Fast vi kollade på väldigt konstiga filmer. The human centipede 2 och elephant. Haha
Jaa, så nu ligger jag ensam här och förbereder mig mentalt inför att börja plugga till mina tentor typ redan imorgon, vilket jag inte ser fram emot alls. Men vad ska man göra?
Jag vill jättegärna lägga upp en bild på hur sexig jag är i min ansiktsmask, men den kom jag på att jag inte vill att folk ska få mardrömmar i flera veckor, så här kommer en lite äldre bild. Hoppas att det duger ändå!
Vi säger att jag härmar min underbara lillasyster. Ja menar, kolla vilken bild hon har tagit på sig själv med min dator:
Fast hon är fan snygg den jäveln så det är ok ändå.
Saknar dig sofia <3
Men nu ska jag tvätta bort masken och sen försvinna iväg till mitt drömland.
Puss



Matlab suger

Såhär glada är vi när vi sitter med Herr Matlab och försöker att förstå vårt miniprojekt.



Beräkningsvetenskapsföreläsning

Just nu sitter jag på beräkningsvetenskapsföreläsningen och dör av att det är så jävla tråkigt. Jag vill typ sätta mig på ett plan och åka iväg till kina och typ slå en kines för att det är så tråkigt. Haha. Men jag sitter bredvid Fatima så lite kul har man ändå! Borde egentligen anteckna, men noooooooooooo, min dator är mer intressant.
Här har ni en söt bild på oss:

Ikväll ska Martin från stockholm komma hit å vi ska typ chilla å mysa å äta mat. Ska bli kuligt! ^^



Jag ska testa Remby så here i go




Mina hormoner tar kål på mig

Usch fy å blä. Hatar å vara sjuk. Jag har haft ont i halsen ett par dagar nu och nu när det har blivit bättre har jag jätteont i huvudet. Just kill me now. Och så går vi självklar till kl 17 varje dag.
Sen så dödar mina hormoner mig. De typ äter mig innifrån. Not funny at all.




Min mamma är bäst

Jag har frågat runt folk om de har en extra kalender liggandes där hemma. Ingen hade så jag ringde min mamma och titta vad hon skickade med posten!
Hon är verkligen BÄST! :D



Fota idolbild och intervjua mattelektor med TORA!

Efter allt det jobbiga så träffade jag Tora och vi tillsammans gjorde ett jättesnyggt hjärta som ska vara med på idolbilden till techna-tidningen (bilden får ni se när tidningen väl är tryckt, men kan säga att den blev AWESOME!)
Vi skulle sen intervjua Staffan Rodhe och kan säga att han är fan världens mest awesomemänniska ever!
Jag kan inte lägga upp bilderna som ska användas men några kan jag slänga upp. Han har en samling på gamla matteböcker ifrån 1700-talet, vilket jag älskade! :D
Här är  några bilder!
Alltså jag älskar dessa böcker! Jag ska fan läsa matematisk historia bara för att det verkar så awesome! Ska försöka dra med Tora, men jag tror att hon är på! :D



Ny klocka

Idag hade jag mekanikdugga, vilket gick sämst, så jag och Aminisen gick till stan och åt lunchbuffé på Thai Villiage som tröstmat bara för att det gick så dåligt. Men innan vi åt maten tog vi oss friheten att gå in på Ur & Penn vilket var jättebra för jag köpte äntligen klockan som jag har velat ha nu i flera månader!
Här har ni bild. Man ser inte så väl, men ni kan få veta att den är snygg :D



Söndagschill

Bortsett från att jag är sjuk så har denna söndag varit chill. Vi på redaktionen för tidningen skulle testa att åka pulka så jag åkte iväg till slottsbacken och fotade lite grejer. Så detta inlägg är lite mer bildspamminlägg :D
Här är lite träd
En fin byggnad:
Ännu en fin byggnad:
Lite pulkaåkning:
Och självklart en egobild med min awesomehalsduk! :)
Det får bli den sista bilden. Resten ska vara kandidater till tidningen så kan inte lägga upp dem här än ;)



Lördag

Idag ska jag sitta hela dagen med Mekaniken för att ens se om jag klarar av duggan vi har på mångad. Det vore bra om jag gjorde det, för det ger en uppgift på tentan, alltså, att man slipper en uppgift på själva tentan. Vilket som sagt, vore bra om jag klarade den.
Sen ikväll ska dem i min korridor ha en Pub crawl, vilket kommer bli lite kul, men att jag inte kan dricka så mkt för jag har massa grejer att göra imorgon :( Jag vill, men jag måste avstå :(
Så samone är lite sadface, men ska trösta mig med lite Fairy Tale!



Första mötet.

Idag hade jag mitt förta möte med mediateamet! VILKET JÄVLA AWESOMEGÄNG! :D Alltså detta kommer bli så fukkin awesome! Jag är så glad över att det inte finns jobbiga personer med i gruppen, för annars hade jag gett den/dem en pimpslapp!
KÖTT I ALLT!
Jadu, vi har redan börjat planera lite grejer till mottagningen och till nästa möte ska jag skriva en plan på allt jag ska göra och även kolla vad jag behöver för utrustning för själva filmandet.
Ja, jag fick reda på vad jag ska göra mer exakt.
Jag ska regissera intro-filmen, vara huvudansvarig för all rekvisita och all filmutrustning och så ska jag och Story skriva bildmanus (det har nått fancy namn men jag glömde bort vad det var...)
Detta kommer bli AWESOME!
Här har ni lite happyface!!
Börjar se att jag har lite fler läsare nu. Det vore jättekul om ni vågade kommentera. Jag lovar, jag bits inte! :)



Friskiskort!

Jag hittar inte mitt friskiskort! Jag tror att jag dör!!!! Jag som hade tänkt att träna nu, så bara skiter allt sig. Det jag mest oroar mig för är att jag måste betala stor summa pengar igen bara för att få ett nytt, men enligt Ebba så löser det nog sig.
Men jag ska ta och gå dit för säkerhetsskull för att se om jag kan fixa problemet redan nu! :)
Som tröst tänker jag lägga upp denna gif på Joseph:



Lite bilder

Jag tänkte att jag skulle kunna ladda upp lite bilder som jag har tagit med min kamera (börjar tröttna på macbookens spegelvända kamera :P)
Här har ni oss innan vi drar på 10års jubileumsgasquen! :D
Här är jag:
Fotade lite här om dan när jag hade tråkigt och detta är en bild på min kaktus!:
Egopic tas ofc!
Tog denna bild nyss. Fick inte riktigt fokus på ögonen, men den funkar ändå! :D
Hoppas att ni inte tycker att det var spamm! Men det var ett tag sen. Ska försöka bli bättre på de! :D



Man vet aldrig riktigt...

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känner mig lite konstig, vilket kan bero på att jag är trött och törstig, men det är även nått annat som ligger å bubblar inom mig. Det är en konstig känsla som inte går att beskrivas. Typ jag har något jag borde göra / jag har glömt att göra något/ jag borde bli mer accepterad / vafan gör jag egentligen. Som sagt, en konstig känsla som jag inte kan beskriva, men som alltid dyker upp och stör mig. Ibland brukar jag t.o.m känna att jag som person är lite för mycket. Att jag kanske borde vara lite mindre flummig? Att alla kanske inte tycker om det, faktiskt tycker att jag är jobbig?
Även sådana känslor får jag, men jag gör inget åt det. Jag kommer över dem efter några timmar, ibland minuter, vilket är skönt. För jag hade nog vart ett nervvrak annars.
Men just nu, nu, nu känner jag mig lite smått glad. Det är kanske för att jag gillar mina vänner jag har runt om mig, ni vet vilka ni är, det kanske är för att jag känner mig lite smått hög, på livet. Man vet aldrig riktigt.



WHUT

Såhär ser jag ut när jag borstar tänderna och råkar se en snygg kille! YEAH



Gasque på gång

Jag och Amina har nu firat Malin med mat, kladdkaka, presenter och en dansuppvisning. Nu gör vi oss redo för att ta oss bort till UTN:s 10-års jubileumsgasque. Now look how sexy we are!



49D

Jag och Malin sitter och skriver på våran äckliga fysikalkemirapport (som btw ska in ikväll.....) men eftersom att man inte kan vara fokuserad hela tiden flummar vi lite i hennes nya lägenhet med Sara! :D



MEDIATEAM!

JAG BLEV VALD TILL MEDIATEAMET SOM ACTION! :D
SAMONE IS HAPPY