Fredag

Äntligen är det fredag och som alla mina läsare kanske har börjat lära sig så ska Martin komma hit idag!
Jag är helt jävla lycklig atm! Jag fick ett mail igår om att jag har fått lägenhet i flogsta låghus!!!!!!!!!!! Så jag och Amna flyttar ihop den 1 juli!
Jag är allmänt glad och känner mig för första gången på länge väldigt snygg! Jag bara strålar och kan inte sluta le! Så om någon känner för en kärleksfull kram just idag är det bara att be om en! Jag ger ut de idag och de är alltid gratis! :)
Så kom och få en kram!!!

Jag kan visa en sexig bild på mig så att ni iaf kan få er ett gott skratt!
Men nu måste Pedofil-samone lyssna på föreläsaren! Bajsbajs!




Kaffedejt med min gammelmormor




Nyinköpta skor!

Aaaaaw yeaaah
Blogginläggspamm!
But who cares!




Aaawyeaaah x2

Wands are made for to be used!
So use my finger well!
IF YOU KNOW WHAT I MEAN!




Aaaawyeah

I haz the mustasch, I make the rules!




MIN MARTIN <3

Min Martin är snyggast i hela världen och jag älskar dessa bilder på honom, så jag tänkte dela med mig utav bilderna.
Here I go:



Ankracet

Jag har anmält mig lite randomly till ankracet. Det var väldigt spontant, men kul ändå. Varför inte liksom? Pengarna går till nått bra så alla blir glada. Jag fick chansen att måla min anka och eftersom att det var Johan som var så ivrig med att få mig att anmäla mig, så målade jag min anka som honom. Här har ni en sexig bild på Johan och ankan.
Ank-johan har polisonger och en mankini. Är de inte lika? :D



:)

Bilden säger allt!



Stark kvinna

Jag är en stark kvinna som svettas mycket! Här har ni en bild på hur sexig jag är!!




Mina trogna läsare

Varje gång jag länkar min blogg på facebook eller dayviews så får jag väldigt många besökare. Men de dagar då jag inte gör det, ser jag att det är ca 5 tappra människor som finner sin väg till just min blogg nån gång varje dag. Det känns bra att veta att man har några vänner (folk jag kan ha mutat) som är intresserade av att se vad jag har skrivit för nått ointressant. Typ som detta inlägg. Haha.
En rolig grej som kan nämnas är att när jag väl känner mig glad och lycklig, finns det aldrig någon vilja av att skriva något roligt inlägg. Inläggen kommer bara till när allt känns tråkigt. Lite konstigt att jag hellre delar med mig utav det tråkiga än utav det roliga. Men ska försöka börja med det. Fast, när jag är glad så blir jag "speachless" i detta fall "wordless" (Kan man ens skriva så? Hmm...)
Jag kan även nämna att för tillfället är jag jättejättejättelycklig för att jag har haft min underbara mysiga Martin hos mig denna helg. Ännu en lyckad helg. Sam1 is happy! :D
Nu borde jag klä på mig, äta frukost och förbereda allt inför denna tråkiga skoldag. Så Ciao.



Imorgon är det fredag!

Imorgon är det fredag och då kommer MARTIN komma hit. Someone is happy right now! :D



Granny says:

"Såhär hade du sett ut om du var ginger!"




Aj

Olika kroppsdelar domnar bort lite då och då. Igår var det min vänstra hand hela morgonen. Sen gick det över till min högra hand. Sen efter lunch nån gång släppte det. Idag har hela mitt högra ben domnat bort nu i flera timmar. Det gör typ ont och det är en obehaglig känsla. Usch säger jag bara. Det kanske bara är en nerv i kläm, men det är fortfarande jobbigt. Blir det värre ska jag kolla upp det. Tyckte att min omvärld skulle få ta del utav mina så intressanta problem.
Haha. Bara för att detta inlägg säkerligen är en utav de tråkigaste, tänker jag lägga upp en snajsig bild på min man. Han är så snygg på bilden!!!!




Gammelmormor

Min gammelmormor är jättesöt! Hon säger att hon har läst min blogg under lovet. Det fick mig att bli glad. Så därför ska hon få gästblogga snart! Men tills dess får ni se en fin bild på henne. Här har ni hennes fina matlåda!




Skola

Sitter i skolan och har håltimme. Det är nu man borde passa på att plugga men det känns så meningslöst. Men jag ska försöka lite iaf. Här har ni folk som
"pluggar"




Jag kan inte sluta le

Varje gång jag tänker på dig, kan jag inte sluta le! Jag tänker på dig hela tiden! Så jag går runt och ler för mig själv! Tack för att du är så awesome Martin :)




Glädje

Just nu känner jag att jag är jätte jätte jätteglad! :) Och det är tack vare my Martin.
Jag vet inte vad jag mer ska skriva. Jag är glad och Martin är min! Yey :)
Det fick bli en bild på oss igen. Yey :)



En sann vän!

Ibland känns det underbart att man har en sann vän som orkar lyssna på ens tjat om allt. Tack Emma för att du orkade lyssna på mitt bajs. Bajs är vackert har ja hört. Trevligt indeed.




Analkemi

Jag känner att jag verkligen inte kommer ha något vettigt att skriva förens på lördag kväll. Efter att jag har pluggat till den där äckliga omtentan i analen (Analytisk kemi med mätvärdesbehandlingar; pjuh...) kommer jag bli lite mer social (säger hon som sitter vid datorn atm. nej, jag hra lunch så det är ok...)
Aja, ska sluta skriva, för jag har ju, som sagt, inget vettigt att skriva.



Martin :)

Jag är hemma i Uppsala nu! Blev uppskjutsad utav min moder. Min bror och syster var även med, så min bror fick besöka Uppsala för första gången (det tog honom nästan två år sen ja flyttade hit). Det var väldigt trevligt. Mamma tatuerade sig, vilket var väldigt kul. Det tog henne 5 års mentalt förberedande för att göra en tatuering. Hon skrev Samone, Sam och Sofia på sin handled och även ett hjärta bredvid. Gulligt. :)
Sen när de lämnade mig (i lördags) så kom Martin hit. Vi åt sushi (OMNOMNO) och shoppade lite. Sen när vi kom hem så myste vi massa massa massa å hade det helt awesome. Ännu en lyckad helg med Martin. Yeey. Vi testade även Mark tillsammans och fick väldigt många fina bilder. Väldigt många, så därför får ni bara se 1. Jag kan njuta av resten för mig själv. Meheheh.
Det fick bli en pussbild. Yey.
Aja, nu ska jag fortsätta med pluggandet. I shall do this!
Bye!



Kanin

Alla fjortisar med en skithund brukar ju posera med dem på bild. Här har ni mig i pyjamas sen 10 år tbx och min KANIN STAMPE<3
Jag älskar dig stampe <3



Oh God Why

Min svenska. Seriöst. Det märks ibland att jag inte är så smart när det gäller språket. Ni förstår iaf vad jag menar :)




Hormoner

En gång i månaden dör jag lite. Blir äckligt känslig till allt. Ligger i soffan för att jag inte kan sova föe jag blev jätterädd när jag låg i sängen. Det var säkerlige inbildning men det kändes som om nått fick hela sängen att vibrera och det lät nått konstigt. Så ja, jag ligger här i vardagsrummet och smått dör lite och tänker igenom allt som har hänt idag. Och all humörsvängningar har berott på hormoner. Det är verkligen inte kul alls. Har vart jättekonstig. Hmmm det ska väl inte vara lätt å leva antar ja :)

Här har ni en randombild




Chillkväll med Emil

Jag, Emil, Stampe och Sofia chillar. Vi kollar på tv och har precis ätit stora muffins :D

Sista kvällen i jkpg! Imon åker vi till Uppsala. Ska bli skönt att få komma hem. Mamma ska tatuera sig så det blir nog intressant å få se :)
På lördag kommer min man och hälsar på mig. Det ska bli jättemysigt! Har saknat pojken :)

Aja här har ni en bild på gänget!




Mark

Jag har införskaffat mig en ny kamera. Han heter Mark och han är välkommen till familjen. Hans äldre syskon kommer att älska honom. Men jag som moder är stolt över min Mark (Canon eos 600D).
Här har ni en bild på min syster som jag tog med honom, som moder är jag stolt. :)



Jönköping

Jag vill börja detta inlägg med att säga att jag kanske överreagerade på förra inlägget. Jag skäms lite, men jag satt och pratade och diskuterade lite med folk och kom underfund med att jag borde ta det lugnt. Jag gillar egetnligen blyga människor. Jag vara bara väldigt vilsen då det skrevs. Så jag ber om förlåtelse om någon tog illa upp. :)
Men efter denna helgs event så kan jag fan inte känna mig vilsen längre. Jag hade det så mysigt och awesome med Martin så jag blev blev 10 000 gånger gladare än någonsin :) Martin, du är fan bäst! :)
Jag ville mest säga att jag är hemma hos mina föräldrar nu och det känns som om jag bara har varit borta över helgen. Man känner sig alltid så välkommen här hemma. Underbart!
Jag fick köra vår nya bil (Audi A5, 1,8 motor och automatväxlad och så jävla fukkin awesome) innan idag. Den upplevelsen. Körde i 140km/h på motorvägen och den känslan! Vilken kick man fick. Haha, jag lär nog bli av med körkortet efter denna vecka här i jkpg.
Men men, här har ni lite bilder på mig som Erik Greve tog på mig i vintras: