Techna-redaktionen

Tänkte spamma lite med bilder på den mest coolaste redaktionen! :D
Bilderna är tagna utav mig och Marcus Windmark!
Så ta och njut nu!


M
en sen har vi ju den bästa bilden som togs när vi julbakade här:
Är vi inte en mysig redaktion? Och detta är inte ens alla!!

Hoppas att ni tycker att bilderna är fina, för det tycker jag!
Puss♥



Oj

Nämen titta! Min mustasch har växt fram, fast på fel ställe. Inte bra alls....



Techna bjuder på julfika!

Vi på Techna-redaktionen hade bakat och idag stod vi vid 4000 korridoren på ångström och delade ut fika till alla som gick förbi! Självklart fick de med sig en tidning på köpet! Så trevligt. Det var ett lyckat tillfälle och här har ni en fin bild på en liten del utav redaktionen! :)
Titta så söta alla är <3
Amina kom å tog några pepparkakor och denna bild fick jag som MMS lite senare:
Hon hade även skrivit: "Gissa vilket spel"
Och hon menade såklart OvenBreak på iPhonen! :D

Så nu har jag äntligen fått upp de inläggen som jag ville skulle komma upp denna dag! :) Hoppas att ni gillade dem! :)
Puss♥



Olika strumpor!

Om ni har läst Harry Potterböckerna så kan ni lista ut varför jag har olika strumpor på mig! Trollkarlar brukar aldrig ha likadana strumpor. Så, jag går aldrig hemifrån förens jag är helt säker på att jag har olika strumpor på mig. Haha! :D



ANGRY!

Va jobbigt att jag har försökt att få upp ett inlägg ända sen jag vaknade till nu! Blogg-appen verkar lagga lite för den vill inte ladda upp bilden ifrån imorse, så det få blir trippelt med inlägg för ett hade tänkt att komma upp i förmiddags. Ja hoppas att det är ok! :)



Random

Jag sitter här nu med med tv:n på (karatefyllan är på 6an), i min one piece som jag fick utav min bror och önskar att jag hade haft orken till att plugga denna helg. Men istället blev det en randomhelg. Inte i fredags, för det var planerat, men igår och idag var lite random, men jag älskar random. Så därför får ni en random bild.

My Hand's on fire!
Tänker på Ace när jag ser denna! :) R.I.P <3
Hahaha, sicken nörd jag är.

Nu måste jag gå och lägga mig, tidig morgon imorgon!
Pusspuss på er alla ♥



Harry Potter

Nu är jag påväg hem från Frida! Har varit hos henne och spelat Harry Potter Lego år 1-4 och vi började lite på år 5-7 men sen blev jag lite för trött så nu åker jag hem för att vila! Haha.

Kul var det faktiskt! Funderar på att köpa spelen till playstation bara för att! Hihi

Här har ni en sexig bild på min man <3




Fail!!

Fail på att jag skrev att jag skulle ladda upp bild men att jag ej gjorde det! Det är väl ett tecken på att jag hade så kul så att jag inte hade tid!! Haha! Nu är klockan 3.10 å jag ska lägga mig. Så puss på er alla!




"Du är Dålig på att uppdatera"

Va glad man blir när man får höra Amina säga att jag är dålig på att uppdatera min blogg! Det betyder då att hon läser det som skrivs här. Trevligt trevligt!

Ikväll är det KWXF gasquen på V-Dala nation och Malin är en utav de som har förberett denna helt episka gasque! Ska bli väldigt kul att få se resultatet! Ett inlägg kanske kommer upp under kvällens gång :) tills dess får ni njuta utav detta:




Twitter

Tjabba! Har du twitter tycker jag att du ska följa mig, för gör du det så kommer jag att följa dig. I promise! :D
Jag heter SamoneGoesPink även där som här! :D

Puss ♥



Brur

<3





Focus

Fokusen är inte på topp när det närmar sig tentorna. Allt annat känns så mycket roligare!!




Photo

Idag hade jag med mig min kamera till Ångan och då passade jag och Malin på att ta Chefredaktörbilden till henne. Det blev väldigt många fina bilder på henne och det är sådant som alltid gör mig nöjd. När en bild blir bra!



Är hon inte fin? :D

Jag tog även bild på Ebba när vi var påväg till Pianoverkstaden.
Isn't she beautiful? :D

Jag blir glad vid tanken av att jag har fina vänner! :D Hoppas att ni gillade bilderna
Puss♥



Violin

Jag och min bästis Ebba hade tänkt att reparera våra fioler idag, men reparationsstället var stängt så vi fick gå hem istället och börja plugga :(

Här har ni en fin bild på Ebba :D




The trio

Malin jag och Amina! Here we are! :)




Skola

Det är en väldigt stressig period nu framöver. Jag inser nu att det är jättemycket att göra i skolan och att man även måste plugga in två kurser! Jag måste verkligen få godkänt på dem för jag vill verkligen inte ha en omtenta över jullovet. Jag vill bara göra ingenting under jullovet :)

Men måste man så måste man. Det är bara att ta å bita ihop å plugga tills man dör ;D

Ps. Detta inlägget skulle komma upp igår, men mitt internet på mobilen fuckade...




The Studio

Emma bjöd mig till The Studio, där man kan vara modell för en dag. Jag är väldigt taggad inför detta! Ni kan få veta mer sen hur det gick och kanske se ett resultat :D

Här har ni en bild på Emma :D vi båda väntar förfullt:D




Plugg

Jag och Malin dör över allt plugg som vi måste plugga på. Malin sitter med statistiken och jag sitter med flervariabeln. Inte så kul på en lördag, men måste vi så måste vi. Detta är en ingenjörs liv helt enkelt.





Förebild

När jag tänker efter lite kommer jag på att jag aldrig riktigt haft en äldre kvinna som jag skulle kunna kalla för min förebild (förutom mamma, men det är underförstått). Under senare dar har jag utvecklat en liten "jag är ett fan/ du är min förebild" till Beyoncé.
Hur ska man beskriva henne. Med få ord; hon är en kvinna. Med massa ord, jaa det lär nog bli ett långt inlägg då.
Vad jag vill få fram med detta inlägg är mer att vi kvinnor borde vara lite mer kvinnliga utav oss. Älska oss för de vi är, gilla hur vi ser ut, helt enkelt känna oss bekväma vid tanken av att vi är kvinnor.
Ja, jag skulle kunna skriva massa, men denna dag har varit en jobbig dag, så jag länkar Beyoncés video "Countdown" till er som ni kan se på.
(Eftersom att jag inte riktigt har lärt mig detta med att länka en video på en blogg så får detta inlägg bli lite fail)
http://www.youtube.com/watch?v=2XY3AvVgDns&ob=av2e
Enjoy!

En annan sak som är så awesome med Beyoncé är att hon alltid har på sig snygga kläder, snyggt sminkad, snygga frisyer osv. i alla hennes musikvideon. Jag blir lite avis. Hade inte vart fel att ha henne som sin storasyster, så att man i smyg kunde "låna" lite kläder.
Puss♥



Sy kläder

Under jullovet funderar jag på att sy lite kläder och sticka lite halsdukar, alltså göra inget och bara chilla! Det var längesen jag sydde lite, så tänkte utmana mig med dessa klädesplagg. Hope you'll like them!





Har suttit ett tag nu och letat efter dessa kläder. Jag hoppas att jag kan
sy i alla fall 2 eller 3 utav dessa! :) Ska även göra en byxshortsdress om
jag hinner! Men att ha projekt liggandes nära tillhands är aldrig fel.

Puss♥



Bananasplit ala Amina, Malin & Samone

Igår satt jag, Malin och Amina och pratade om hur gott det skulle vara att äta en stor lass med chokladglass, grädde, kolasås, ja en bananasplit helt enkelt. Sen mitt i allt dregglande vid den tanken bestämde vi oss för att skippa en lektion(vilka rebeller :O) och åka hem till min korridor (yeah, jag har snygga killar där) och fixa en redig bananasplit.

När vi väl var i ica köpte vi detta:
  • Banan
  • Nougat-sås
  • Grädde
  • 1 L glass (0,5L chokladglass med chokladkross och 0,5 L med vanlig chokladglass)
  • Två påsar tomteskum
  • Chokladpuddig (Jag hade det hemma)
När allt detta var inhandlat gick vi hem till mig och började förbereda det vackra som vi sedan skulle äta upp.
Så nu kommer bildbevis på att detta ens hände:
Amina och Malin vispar förfullt.
Malin spillde nougat-krämen på sitt finger. Jag kände att det skulle vara onödigt att slösa på det...
Malin tyckte visst att vispandet var lite för jobbigt, så hon övergav lite arbete till mig.
Såhär såg det ut under all glass och andra godsaker.
Såhär såg det ut när allt var färdigt och på.
Bara så att ni vet så är det stora tallrikar...
Närmare bild...
Detta är resultatet av hur mycket vi orkade äta.
Vi lärde oss att 1 L glass kan ha varit för mycket och även att tomteskummen inte riktigt passade in till just detta, men det ändrar vi på till nästa gång!

Testa gärna detta hemma! Det var faktiskt värt det.
Puss♥



Datalabb

Vi har världens drygaste datalabb i analytkemikursen. It's killing us all! Men vi kör vågen på alla formler (skickar vidare till nästa labbgrupp) så tillsammans kämpar vi.

Såhär glad är Malin:




Min blogg

Mina vänner tycker att jag ska länka min blogg på facebook så att fler människor kan upptäcka den. Eftersom att jag inte skriver om något vettigt, kommer jag bli förvånad om någon ens kommer att följa min blogg. Men vad har man att förlora. Själv så har jag inget emot att skriva här, lite mer som en öppen dagbok som resten av världen kan får ta del utav. Mann kan även få andra människors åsikter i form av kommentarer angående de tankar man har.

Men eftersom att jag inte riktigt skriver om mina djupaste tankar, lär det nog aldrig att hända. Haha

Här har ni en random bild:




Bättre sent än aldrig

I fredags var det GirlsNightOut fest i min korridor. Här kommer bilder som borde ha lagts upp redan dagen efter!
Enjoy!

Ps. Detta var nog den mest random/roligaste kvällen på länge
Puss♥



I Love Mini

Vet alla om vilken bil Mini Cooper är? Det är i alla fall den snyggaste, vackraste, sötaste och finaste bil jag någonsin kommer att möta. För två helger sen, när jag var och hälsade på mina föräldrar, hade min pappa åkt till Holmgrens bilar och bokat en tid för att jag skulle få provköra EN MINI COOPER! Jag kan säga att det var nog den bästa dagen i hela mitt liv! Jag fick sitta i en Mini, fick fan köra den också! Detta hade jag drömt om ända sen jag först mötte bilmodellen, villet var för 8 år sedan!
Anledningen till att jag skriver just detta inlägg är för att jag sitter på min föreläsning och skriver med en penna jag fick ifrån Holmgrens. Den är väldigt vacker. :)




Lunch!

Äntligen är klockan 12! Då får man gotta i sig massa mat som befinner sig i vackra matlådor. Amina jag och Anna mummsar för fullt. Ska man gå till klockan fem så får man ha med sig lite extra mat, för annars klarar man sig inte!




Nytt pennfodral

Jag har nog världens sötaste lillasyster! Denna pennfodral gjorde hon till mig i födelsedagspresent, så nu är den fylld med massa pennor och nerpackad i skolväskan. Så imorgon lär nog alla se att jag har världens snyggaste pennfodral! Fuck yeah!




Min egna dator

Igår kunde jag inte ladda upp dessa bilder på dekalerna som jag har köpt till min nya MacBook Pro, så istället får dem vara med i ett inlägg idag istället.
Eftersom att jag är ett stort Harry Potter-fan fick de bli just dessa dekaler!




11/11-11 kl 11.11.11

Idag är det once in a lifetime 11/11-11 och just kl 11.11 sekund 11 i sal P1111 på Pollax önskade jag mig något riktigt episkt! Det bästa med detta var att jag inte var ensam i salen. Det var flera glada själar som ville fira detta ögonblick.
Bildbevis har du här:




Nussig kamera

Cecilia har en nussig kamera på fingret. Tyvärr funkar den inte, men man kan alltid önska.