Ångest

Klockan är 00.49 och jag sitter och tittar på min brors profilbilder och inser en sak.
Vad har hänt egentligen? Det känns som om jag och min bror har vuxit ifrån varandra. När hände detta? Varför hände detta? Kan jag ändra på det?
Jag inser nu mer och mer att jag verkligen saknar den gamla relationen jag och Sam hade. Inte för att den var bäst, men det känns varje dag som om att den var bättre då. Var jag så dum mot honom när jag gick egenom puberteten så att han vägrar förlåta mig? Eller är det bara en fas han har, då han hellre spenderar tid med sina vänner? Eller är det bara jag som tänker för mycket och inser inte hur bra vi egentligen har det? Eller säger han sanningen, att han har svårt för att visa broderlig kärlek till mig?
Ju mer jag tänker på detta desto mer ledsen blir jag. Saknar han mig lika mycket som jag gör? Uppskattar han mig lika mycket som jag uppskattar honom? Alla dessa frågor känns så dumma när jag säger dem högt. Och det värsta är att jag inte riktigt kan ställa dessa frågor till honom, för varje gång jag försöker så blir allting fel.
Jag tror att allting är bara dåliga tankar som går runt i mitt huvud. Jag slösar för mkt onödig energi på att tänka på detta när det egentligen är bra. Jag har bara inte insett detta.

För att visa att jag älskar min bror så får han vara med på dagens bild. Dock är den gammal, men det är ändå min bror ♥

Puss ♥



Blev inte Hjälrecce

Heejsan!
Ville bara skriva ett kort inlägg om att jag inte blev vald till Hjälprecce. Anledningen till att jag inte blev vald var för att jag blev utkonkuerad utav andra som verkade bättre! I't sucks, but, nästa år får jag söka igen.
Som tröst har jag tittat på dagens One Piece avsnitt och den var sjukt spännande! Och eftersom att man är en spoiler om man berättar vad som händer, så kan jag inte skriva mer, för det var för spännande. :D
Just nu väntar jag på att The Vampire Diaries ska laddas ner, så ska jag trösta mig med den och lite hallon, vilket btw e jättegott att äta. Frysta hallon!

Och ännu mer tröst till min själv tänker jag ladda upp mer bilder på Rupert Grint ♥
Rupert Grint är den enda som kan få mig glad utan att behöva göra något ♥

Puuuzzzzzhhh♥



STHLM<3

Heejsan!
Just nu är i Sthlm med Ebba och Emma och Ellen! Det kan verkligen inte bli roligare!!
Att åka tåg med Ebba i 40 min och sen träffa Emma som man har saknat asmkt! ååååh säger jag bara, ÅÅÅÅÅÅÅH :DDD
Just nu lagar Emma mat till oss, kycklig blir det, med pasta! MUMS lix!
Planerna för denna kväll är att åka ut sen å ta nån drink på stan, lix hallååå, det är verkligen det man måste göra när man är i sthlm!
Jag var tvungen att skriva ett inlägg om att jag är här i Sthlm med mina bästa vänner (förutom Nadira då), lite fjortisvarning, men jag ska försöka att bättra mig på att blogga, har jag försökt att lova mig själv.
Kan säga att jag var på hjälpisintervju igår på pollax. Hjälpis är en fejsrecce som är med på TekNat-mottagningen och för ihop sammanhållningen i klassen och bland alla andra klasser. Eftersom att en hjälpis är lite konstig så vågar man som ny också vara lite konstig. Vi hade en hjälprecce i vår klass och när jag visste om att denna post fanns så sökte jag det. Så det var den intervjun jag var på. Jag hoppas verkligen att jag blir hjälpis det är något jag har velat vara sen länge nu.
Själva intervjun var helt fucked up. Jag hade precis tränat innan så jag var helt slut när jag var framme. Haha.
Men jag kan inte sitta å babbla massa rappakalja (tror att det heter så hahah) för jag måste tillbaka till Emma och Ebba som är i köket!

Jag kan ju ladda upp en bild ifrån Emmas dator som jag hittade! Gamla men härliga bilder. Here they come!
Det finns verkligen ingen bättre än oss <3

Puss <3



Wooh det var ett tag sen

Hejsaaaan!

Det var sjuukt länge sen, sen jag ens kikade in på min blogg. Säger bara shiiiiiuuuooooh (så som det låter när man springer förbi någon, fast med stil).
Jag kommer förmodligen inte lägga upp bilder just idag, men jag ska försöka att uppdatera här lite mer.
Tror inte ens att någon läser min blogg...
Fast det är ju en kul grej :D
JO VÄNTA. Jag kan ladda upp en bild på min babe. Den snyggaste baben någonsin, ever på denna universum (ja, jag är lite dålig på svenska men tänkte skriva på denna JORD, men tyckte att det lät bättre med universum så jag orkade inte ändra gramatiken, hihihihi)
Ja, ni kanske undrar vem denna babe är? (bäst för er att ni gör, annars.....)
Titta lite längre ner sen så får ni se vem han är :D
Jag kan väl säga att det har skett så himla mycket sen jag senast skrev. Jag har ju som sagt flyttat till Uppsala, och det är här jag har varit nu länge....(tänker inte hoppa av om det är det någon skulle få för sig).
Jag har haft mina första tentor, första studentfester, varit på efterfester till kl 05 och sen vaknat kl 09 för att gå upp å göra nått på universitetet.
Jaa, massa saker har hänt å det skulle väl vara tråkigt att uppdatera om allt här i just detta inlägg, så därför tänker jag börja blogga lite mer, så att ni kan få reda på vad som egentligen händer här i Uppsala.
En sak som jag kan nämna är att jag är lite besatt av kinderägg-leksaker. Jag får helt enkelt inte nog utav dem. Åkte iväg till willys bara för att köpa kinderägg..... Ne jag behövde mjölk också, men ändå. Låt mig få vara glad över tanken om att det egentligen var bara för kinderäggens skull jag åkte dit :D
Jaa, nu kanske jag borde börja plugga Envariabel.... har tenta snart, å jag borde piska mig själv liiiiite bättre.
Så då säger jag puss puss puss ♥ på er alla å här kommer min babe:
Är han inte snyggast?
Min bästa å bästaste RUPERT GRINT ♥