Min nya vän!

:D



Vem klarade flervarren?

JO JAAAG!! :D Fatta den lyckan! Att klara av flervarren! :)))
Sitter här vid Sonias dator och efter att ha belatat alla räkningar (usch, det trükigaste som finns) sü süg jag att folk hade uppdaterat deras facebookstatus och skrivit att de har klarat av flervarren. Sü jag bestämde mig att titta.
OCH JAG FICK EN 4A! :D
Samone is happyyy :D
Men nu ska min syster fü datorn! :)
Bye ♥



Hrm hrm (Sounds like Umbridge)

Bilden finns på min twitter ;)

Www.twitter.se/Samonegoespink




On our way

Yeeeeeey snart så! Snart ska vi till Berlin!

Och denna jävla äckliga bajsapp låter mig inte få ladda upp en bild. Den kan bajsa på sig. Grrr tänte ladda upp en finisbild juuuuuuh!




Nu är jag påväg heeeem!

Jag sitter på bussen nu påväg hem! Det ska bli jätteroligt att få komma hem och umgås med min familj! Redan imorgon ska vi åka till TYSKLAND och fira jul där med farmorskusinsbarn! Haha, dem är jättehärliga och jag ska försöka att uppdatera min blogg så ofta som möjligt! :)
Vi har aldrig firat jul med andra människor innan så det ska bli kul att äntligen få göra det med släkten! :D
Men jag tänkte säga god jul & gott nytt år redan nu, ifall jag då råkar glömma det när det väl är jul och nyår! :D



Imorgon åker jag hem!

Idag hade vi sista tentan, vilket var skönt, för jag hade nog gett upp om jag inte skulle få lov snart! Sjukt trött på skolan!
6 timmars bussresa ser jag fram emot... NOT. Men måste jag så måste jag. Jag borde egentligen packa alla mina grejer men jag orkar verkligen inte. Haha.
Ja jag lär nog vara mer aktiv nu när jag inte har så mycket plugg!!



Techna #4 2011 har kommit!

Åh! Den är här!!! Techna nr 4 2011! Eftersom att vi i redaktionen är så coola, får vi en preview. Så just nu sitter jag med ett ex antal utav senaste numret. Och Evelina i redaktionen sa att om någon kunde komma med tidningen till henne så skulle man få en 20-lapp. Titta vilken awesome 20-lapp jag fick!!!
Kul att bilden blir spegelvänd när man tar den med datorns kamera.... :( Har inte tänkt på det förens nu! Ajdå.
Men men, nu ska jag ta och läsa tidningen och sen plugga! :)



Blä

Jag vill bara ha jullov nu! En tenta är kvar och den verkar inte alls vara lätt. Och jag orkar verkligen inte att plugga! Haha. Men men.



hihi

Kände för en bild. Enjoy



Myspys

Jag träffade min käraste Erika idag och hade det jättemysigt på ett café som heter Hugos Café (rekommenderar cafét. You all should try it). Vi pratade om allt möjligt från tatueringar till utbildning, ja väldigt mycket iaf. Det var väldigt länge sen vi sågs sist så det var lite mer som en catch up!
En sak som vi båda kom fram till var att vi skulle göra tattoos på våra fötter tillsammans. En kompisgrej helt enkelt!
Och nu ska vi alla i min korridor äta massa mat tillsammans, men eftersom att jag är en tråkig person som behöver plugga så sa dem att de kan förbereda allt så kan jag joina dem sen när maten är klar. ÄR INTE DEM TYP BÄST. Kände mig lite dålig, men de sa att det var ok. Och maten gick på 10 kr var. VÄRT! haha, så idag kommer det vara en trevlig dag.
Kan ju nämna att jag satt med min hamsti och birdie i morse och fixade våran tråkiga fysikalkemirapport. Det var trevligt det med. På nått sätt haha! :)



Glöm bort förra inlägget

Igårnatt fick jag ett samtal ifrån min älskade Ebba Broccoli. Vi satt och pratade ut om allt som kändes tung så jag blev lite mer happyface än jag var innan samtalet. Vilket var bra för jag behövde verkligen prata ut. Hihi!



Hmm

Ibland tänker man för mycket. Eller jag brukar göra det. Brukar tänka på väldigt många saker, oftast väldigt konstiga saker. Så då brukar jag helst sluta tänka, men även det går inte. Det sitter alltid en tankebubbla inom mig som vill fram. Den vill få mig att börja grubbla över onödiga saker som egnetligen är löjliga. Men vad ska man göra. Man kan inte alltid vara lycklig?
Haha, eller jo de kan man. Om man heter Samone Liti! :) Hihi



Tentaplugg idag igen

Idag har det varit massa tentaplugg, fast med Amina istället. Hon kom hem till mig igår och sov över här. Hon hade vart på en såndär boznierfeeest! Sen så var det fest i min korridor så jag och Amina joinade lite igårkväll. Kul var det. Bara massa utbytesstudenter. hihi. Men tyvärr så var ingen snygg så vi gick å la oss vid halv två. Sen upp tidigt på morgonen för att plugga. Det gick faktiskt väldigt bra. Konstigt nog.
Malin joinade oss senare. Tro det eller ej men vi tre kunde plugga tillsammans. I'm shocked. Haha
Här har ni iaf en sexig bild på oss alla (kommer säkert få klagamål ifrån Malin och Amina över varför jag valde just denna bild, men jag hoppas på att de bjuder på en mongobild!)



Tentaplugg med malin

Såhär seriösa är vi när vi pluggar:
Vi är fan skitheta! :D
Yeah. nu ska vi försöka att plugga liiite till. Bye



Nervös.

Jag har aldrig varit såhär nervös i hela mitt liv. Inte ens inför en tenta. Ett Teknat Spex har fortfarande inte hört av sig om jag får vara med i storspexet eller inte, så jag väntar fortfarande på ett samtal. Usch, går inte att få bort tankarna från det genom att plugga eller göra nått annat. Tänker på det hela tiden!



Dumma iPhone-app

Jag stör mig jättemycket på att man inte kan ladda upp inlägg med bilder genom bloggens iPhone-app... Det gick ju jättebra innan!!

Så det är min förklaring till att jag har blivit lite snål med inläggen! :)




Press

Igår skulle Tora intervjua Åsa Kassman och vi fick känna oss som pressen. Väldigt kul. Innan intervjun skulle starta tog jag några bilder på Åsa till tidningen, men från ingenstans så dök ett pepparkakshus upp i form av ångström. Både Tora och jag blev glada. Här har ni bilden som togs på bakverket!



BILDER

Här har ni lite bilder ifrån fredags! Bästa redaktionen evah! :D

det var totalt 208 bilder som hade tagits men här har ni iaf några teaser! :)



God Morgon

God morgon gott folk. Sitter här i min säng och inser att jag måste ta och byta om och äta frukost. Ska cykla iväg snart med Malin till skolan. Vi har labb hela dagen. Det kommer inte vara kul kan jag säga.
Tänkte bara skriva om att jag ska få en ny bloggdesign utav Nadin (http://plandyou.blogg.se/). Så om några dagar kommer denna blogg att vara annorlunda! Och jag kommer även vara lite snål med min inlägg. Har väldigt mycket att plugga på fram till mina tentor.
It's depressing. Men men. Här har ni en lite skojsig bild på mig och Malin



Hetsig dag!

Idag kommer jag vara upptagen hela dagen. Har först audition, ska sedan till stan och lämna tillbaka lite grejer. Sen ska jag se Malin och Saras dansuppvisning och efter det är det faddertackfest hela kvällen! :D
Hittar ingen bild som beskriver detta bra, så detta inlägg får bli bildfri!